ΑρχικήinetLG G7 One, το κινητό της LG χωρίς καμία εφαρμογή της εταιρείας

LG G7 One, το κινητό της LG χωρίς καμία εφαρμογή της εταιρείας

Η LG ανακοίνωσε το G7 One, το πρώτο Android One κινητό της εταιρείας. Είναι μια υψηλών προδιαγραφών συσκευή που θα ακολουθεί τα standard της Google για το “stock” περιβάλλον που θα διαθέτει, και τα χαρακτηριστικά της θα είναι αρκετά δυνατά ώστε να ανταγωνιστούν τις σημερινές ναυαρχίδες άλλως εταιρειών.

lg g7 One google stock

Για επεξεργαστή θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 835, ο οποίος αν και δεν είναι το τελευταίο μοντέλο, είναι αρκετά δυνατός. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το LG G7 ThinQ, χρησιμοποιεί τον πιο ισχυρό Snapdragon 845. Η οθόνη του G7 One είναι 6.1 ίντσες με ανάλυση 1440p και αναλογία οθόνης 19.5 προς 9, καθώς το πλέον συνηθισμένο notch στο επάνω μέρος την οθόνης. Το ηχείο είναι το ίδιο με του G7 ThinQ, καθώς και το headphone jack  με qaud DAC, που βρίσκεται σε όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν.

Όσο αναφορά την κάμερα, το G7 One δεν έχει δυο κάμερες σε κάθε πλευρά, αλλά μια. Η βασική κάμερα στην πίσω πλευρά της συσκευής είναι 16 megapixel με φακό f/1.6, και η δεύτερη κάμερα στο μπροστά μέρος της συσκευής είναι 8 Megapixel με φακό f/1.9.

Επιπλέον το κινητό βγαίνει σε μια μόνο έκδοση με 4 gigabyte ram και 32 gigabyte αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω micro sd κάρτας μνήμης μέχρι και τα 512 gigabyte. Η μπαταριά είναι 3.000 mAh, πράγμα που σημαίνει ότι το κινητό «βγάζει» μια ολόκληρη ημέρα έντονης χρήσης.

Τέλος, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει η LG, το fingerprint scanner βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής στην ίδια θέση με τις παλαιότερες συσκευές της σειράς.

Η LG αναφέρει ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε “εξαιρετική τιμή”, αλλά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS