Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
infosec

Group IB: Δυο hacker groups επιτίθενται σε Ρωσικές τράπεζες

Η Group IB εντόπισε μια τεράστια καμπάνια προσποιούμενη την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, με στόχο διάφορα Ρωσικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα...
Read More
infosec

Bug του Gmail επιτρέπει την τροποποίηση του «From:» header

Ένα Bug που εντοπίστηκε στην δομή του “From:” header του Gmail θα μπορούσε να εμφανίζει μια διαφορετική διεύθυνση email από...
Read More
infosec

Γιατί κλείδωσαν μυστηριωδώς οι λογαριασμοί της Apple;

Πιστεύετε πως επιχείρησε κάποιος να χακάρει τον Apple λογαριασμό σας; Δεν είστε ο μόνος! Από την Τρίτη, πολλοί χρήστες των...
Read More
Latest Posts

Χρήστης του Twitter χάνει την πρακτική της άσκηση στην NASA

Έχουμε ακούσει αρκετές ιστορίες για ανθρώπους που έχουν μπλέξει επειδή ανέφεραν κάτι στα social media. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, εάν μαθαίναμε ότι μας θέλουν για την δουλειά των ονείρων μας, και πιο συγκεκριμένα στην NASA, θα ενθουσιαζόμασταν!

Την περασμένη εβδομάδα, ένας χρήστης του Twitter, έμαθε ότι κέρδισε μια θέση πρακτικής άσκησης στην NASA, και αμέσως έκανε μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της, δείχνοντας τον ενθουσιασμό και την χαρά της.

Ένας άλλος χρήστης που τυχαία είδε την ανάρτηση της, πιστεύοντας πως η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν σωστή, απάντησε στο tweet μονολεκτικά “Language.”, δηλαδή, προσοχή στην γλώσσα που χρησιμοποιείται.

Ο τυχαίος χρήστης που απάντησε ήταν ο Homer Hickam, αεροναυπηγικός μηχανικός για σχεδόν 2 δεκαετίες στην NASA, ο οποίος εκπαίδευε αστροναύτες πριν τα ταξίδια τους στο διάστημα. Σε ακόλουθο μήνυμα σύστησε τον εαυτό του.

nasa-lost-intership

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και υπήρξαν πολλές απαντήσεις από άλλους χρήστες της πλατφόρμας. Αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν τον Homer, λέγοντας ότι σε κάποιον που δουλεύει στην NASA (ακόμα και για πρακτική άσκηση) δεν αρμόζει τέτοιος τρόπος έκφρασης στα κοινωνικά μέσα. Αντιθέτως πολλοί ήταν και οι χρήστες που κατέκριναν τον Homer, λέγοντας πως με την απάντηση του προσπαθεί να κάνει επίδειξη για την καριέρα του, την θέση του αλλά και το παρελθόν του.

Μετά από δεκάδες μηνύματα που ακολούθησαν, με θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, αναφέρετε από χρήστες ότι η συνεργασία έχει πλέον ακυρωθεί, και  ο λογαριασμός που έκανε την αρχική δήλωση έχει πλέον διαγραφθεί.

Ο ίδιος ο Homer δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρότεινε την ακύρωση της πρακτικής της άσκησης, αλλά και ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτή την κίνηση της NASA. Επιπλέον πρόσθεσε πως ο ίδιος διάβασε το βιογραφικό της άτυχης μηχανικού, και δήλωσε με σιγουριά ότι είναι ικανή να κατακτήσει μια θέση στην βιομηχανία της αεροδιαστημικής.

 

 

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *