ΑρχικήinetΠεριγραφή GTA game από Κρητικούς. Εσύ κατέεις από καφρο-gaming;

Περιγραφή GTA game από Κρητικούς. Εσύ κατέεις από καφρο-gaming;

Περιγραφή GTA game από Κρητικούς. Εσύ κατέεις από καφρο-gaming; Πολλοί από εσάς είστε φαν του gaming. Πολλοί από εσάς απολαμβάνετε την συντροφιά ενός καλού online παιχνιδιού. Σίγουρα, μάλιστα, αρκετοί από σας αρέσκεστε στο να παρακολουθείτε streaming videos από γνωστούς gamers. Επειδή και εμείς ανήκουμε σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες (Οχι! Δεν είμαστε καμμένοι) θέλουμε να σας παρουσιάσουμε ένα “διαμαντάκι” που συνατήσαμε στο YouTube που σίγουρα θα σας αρέσει.

GTA game από Κρητικούς.

Gaming περιγραφή στα Κρητικά; Ναι! Γιατί όχι; Ο Pewdiepie είναι καλύτερος, δηλαδή; Για εμάς σίγουρα όχι καθώς το βίντεο που ακολουθεί από τους KafroGamer μας έκανε να γελάσουμε αρκετά και φαίνεται ένα πολλά υποσχόμενο κανάλι στο YouTube.

Τσεκάρετε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας την άποψή σας:

Η περιγραφή του Grand Theft Auto (GTA game) δεν έχει υπάρξει πιο αληθινή για εμάς, τους old fashion gamers!

Πληροφοριακά, το KafroGamer είναι ένα YouTube κανάλι από το 2014 -άρα μερικοί πολύ πιθανό αν τους γνωρίζετε- το οποίο περιέχει από κωμικό περιέχομενο σε games μέχρι unboxing σε προιόντα γύρω, φυσικά, από τον χώρο του gaming. Με χιουμοριστικό τρόπο η κρητική διάλεκτος εντάσσεται στην gaming κοινότητα και εμείς το απολαμβάνουμε.

Αναμένουμε τις δικές σας εντυπώσεις στα σχόλια…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS