ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε εφαρμογές από το App Store δωρεάν

Πώς να κατεβάσετε εφαρμογές από το App Store δωρεάν

Αυτό το άρθρο θα σας μάθει πώς να αναζητήσετε και να κατεβάσετε δωρεάν εφαρμογές για iPhone και iPad χρησιμοποιώντας το App Store.

Βήματα:

1: Ανοίξτε το App Store. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής App Store, το οποίο μοιάζει με ένα λευκό “A” σε μπλε φόντο.

2: Πατήστε το “Search”. Είναι μια εικόνα μεγεθυντικού φακού στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Σε μερικά iPad, η “Αναζήτηση” είναι μια γραμμή στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αν ναι, πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και παραλείψτε το επόμενο βήμα.

3: Πατήστε τη γραμμή αναζήτησης. Αυτή βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης. Πατώντας την, θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο του iPhone ή του iPad σας.

4 : Πληκτρολογήστε το όνομα ή την λειτουργία τις εφαρμογής. Εάν έχετε υπόψη σας μια συγκεκριμένη εφαρμογή, πληκτρολογήστε το όνομα της. διαφορετικά, πληκτρολογήστε μια λέξη-κλειδί ή μια φράση που θα σας βοηθήσει να βρείτε μια εφαρμογή που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή σχεδίασης, μπορείτε να πληκτρολογήσετε draw ή paint .

5: Πατήστε το “Search”. Αυτό το κουμπί βρίσκεται πάνω στο πληκτρολόγιο. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί αναζήτηση στο App Store για την λέξη ή την φράση που έχετε εισάγει και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις αντίστοιχες εφαρμογές.

App Store

6: Επιλέξτε μια εφαρμογή. Μετακινηθείτε στη λίστα μέχρι να βρείτε την εφαρμογή την οποία θέλετε και, στη συνέχεια, πατήστε τον τίτλο της εφαρμογής για να ανοίξετε τη σελίδα της.

7: Πατήστε το “Get”. Είναι ένα μπλε κουμπί στην δεξιά πλευρά της σελίδας.

App Store

8: Εισαγετε το “Touch ID” σας όταν σας ζητηθεί. Εάν έχετε ενεργοποιήσει το αναγνωριστικό αφής για το App Store, αμέσως μετά την σάρωση του αναγνωριστικού σας, θα ξεκινήσει η λήψη της εφαρμογής στο iPhone ή στο iPad σας.

Αν δεν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή Touch ID για το App Store ή το iPhone / iPad σας δεν το  υποστηρίζει, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση όταν σας ζητηθεί.

App Store

9: Περιμένετε να γίνει λήψη της εφαρμογής. Καθώς γίνεται λήψη της εφαρμογής , θα δείτε ένα τετράγωνο με έναν κύκλο προόδου που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος, η λήψη τερμάτισε με επιτυχία.
Σημείωση : Μπορείτε να διακόψετε την λήψη της εφαρμογής πατώντας το τετράγωνο εικονίδιο.

App Store

10: Πατήστε το “OPEN” .  Αυτό βρίσκεται στο ίδιο σημείο με το κουμπί GET. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανοίξετε την εφαρμογή.

Μπορείτε επίσης να ανοίξετε την εφαρμογή σας πατώντας στο εικονίδιο στην Αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad.

Εικόνες: www.wikihow.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS