ΑρχικήUpdatesΠροσποιηθείτε ότι χρησιμοποιείται τα Windows με το undercover mode του Kali Linux

Προσποιηθείτε ότι χρησιμοποιείται τα Windows με το undercover mode του Kali Linux

Η τελευταία έκδοση του Kali Linux 2019.4 εισήγαγε το undercover mode. Μάθετε τι είναι αυτό το undercover mode και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι το undercover mode στο Kali Linux;

Η έκδοση Kali Linux 2019.4 εισήγαγε μια νέα ενδιαφέρουσα λειτουργία που ονομάζεται “undercover mode”. Είναι βασικά ένα script που αλλάζει την εμφάνιση του Kali Linux και το κάνει να μοιάζει με τα Windows 10. Με μια πρώτη ματιά θα φαινόταν σαν να χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows.

Όπως μπορείτε να δείτε, εκτός αν κάποιος κοιτάζει προσεκτικά, δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι δεν είναι υπολογιστής που τρέχει Windows.

Το undercover mode μπορεί να είναι χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το laptop σας σε δημόσιο χώρο και δεν θέλετε να σας καταλάβουν ότι χρησιμοποιείται Kali, το undercover mode θα σας βοηθήσει.

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το undercover mode, ας δούμε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Kali Linux

Πώς να χρησιμοποιήσετε το undercover mode στο Kali Linux

Το undercover mode είναι ουσιαστικά ένα script. Μπορείτε να το τρέξετε είτε αναζητώντας το στο μενού είτε τρέχοντας την ακόλουθη εντολή στο τερματικό:

Kali Linux σε Windows 10

Το script θα δώσει στο desktop σας την εμφάνιση των Windows 10. Μπορείτε να κλείσετε το terminal μετά την εκτέλεση αυτής της εντολής.

Βγείτε από το undercover mode

Για να βγείτε από το undercover mode και να επιστρέψετε στο κανονικό layout του Κali Linux, τρέξτε ξανά την εντολή kali-undercover στο terminal. Μπορείτε επίσης να το τρέξετε ξανά από το μενού.

Η λειτουργία undercover mode στο Κali Linux είναι αρκετά απλή. Αν δεν χρησιμοποιείτε το Κali Linux και εξακολουθείτε να θέλετε διάταξη Windows σε desktop του GNOME, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GNOME Layout Manager και να αλλάξετε το θέμα ώστε να μοιάζει με Windows.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS