ΑρχικήinetΤα μεγαλύτερα open source Podcasts Linux για να ακούτε online

Τα μεγαλύτερα open source Podcasts Linux για να ακούτε online

Αν είστε και εσείς από τους τύπους που σας αρέσει στον ελεύθερο σας χρόνο να ακούτε open source podcasts παρακάτω θα βρείτε κάποια που ίσως και να σας ενδιαφέρουν:

Linux4Everyone

Το Linux4Everyone από τον Jason Evangelho είναι ένα από τα καλύτερα. Τα podcasts προσφέρουν πάντα νέες ιδέες στο Linux όπως και προσεγμένες συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών του Barton George της Dell και του Christopher Scott της Microsoft.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε το Command Line Heroes. Ο οικοδεσπότης του, Saron Yitbarek, είναι ο δημιουργός και ο ιδρυτής του CodeNewbie. Το C and Unix ήταν σημαντικό υπόβαθρο για την ανάπτυξη του Linux, καθώς και για την εξέλιξη του Python Community.

Linux Headlines

Το Linux Headlines από το Jupiter Broadcasting αποτυπώνουν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει στον κόσμο του Linux. Φιλοξενεί συνήθως τον Chris Fisher, τον Joe Ressington, τον Wes Payne και τον Drew Davore, που πάντα ενημερώνουν με τις τελευταίες εξελίξεις και εμπνέουν τον κόσμο να μάθει και να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Self-Hosted

Το Self-Hosted είναι ένα νέο podcast για τα οικιακά δίκτυα. Με έμφαση στα containers και στο cloud, μπορεί να νομίζετε ότι το τοπικό σας δίκτυο δεν έχει πολλά να προσφέρει πια. Οι οικοδεσπότες Alex Kretzschmar και Chris Fisher μοιράζονται τις γνώσεις τους με τους ακροατές.

Online Life is Real Life

Στο Online Life is Real Life, που χρηματοδοτείται από τον Firefox, ο οικοδεσπότης Manoush Zomorodi μοιράζεται πραγματικές ιστορίες της ζωής στο διαδίκτυο και μιλάει για το μέλλον του web. Ξέρετε πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα; Σας νοιάζει; Αν ναι, αυτό το podcast ίσως σας ενδιαφέρει.

Τhe Changelog

Το Changelog περιέχει συνομιλίες με hackers, ηγέτες και πρωτοπόρους στην ανάπτυξη λογισμικού. Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο, ο Chris Anderson, πρώην αρχισυντάκτης του Wired, μοιράστηκε πώς το χόμπι του με τα drones ξεκίνησε τρομερά λάθος, αλλά τον οδήγησε σε 3D ρομποτική, drones και το Dronecode project.

Destination Linux

Το Destination Linux, είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που παρουσιάζεται από τους Ryan, Michael, Zebediah και Noah. Η εκπομπή ξεκίνησε το 2017 και όλο το περιεχόμενό της έχει άδεια χρήσης υπό Creative Commons 4.0 ShareAlike. Ένα πρόσφατο podcast επικεντρώθηκε στην προσθήκη του ZFS στο Ubuntu 19.10 και στο πως το Project Trident αποσυναρμολόγησε το FreeBSD για Linux.

Talk Python to Me

Talk Python to Me με τον οικοδεσπότη Michael Kennedy σε κρατάει ενήμερο για όλες τις εξελίξεις του Python.

Τα περισσότερα από αυτά τα podcasts έρχονται με σημειώσεις, τα οποία περιλαμβάνουν συνδέσμους προς το περιεχόμενο που καλύπτουν. Οι σημειώσεις βοηθάνε να επανεξεταστούν αυτά που ακούγονται.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS