ΑρχικήinetΟι χρήστες Apple είναι πλούσιοι και πολύ ευαίσθητοι λέει ο Cook

Οι χρήστες Apple είναι πλούσιοι και πολύ ευαίσθητοι λέει ο Cook

Cook

Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησαν τα νέα Airpods Pro της Apple, τα οποία συνέπεσαν με την ενημέρωση σχετικά με τα έσοδα της εταιρείας και ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook άνοιξε μία συζήτηση σχετικά με τα νέα Airpods και με το ποιος θα τα αγόραζε.

Όπως ανέφερε ο Cook: “Είμαστε ανυπόμονοι να δούμε τους πελάτες που θα αγοράσουν τα νέα AirPods Pro. Θα υπέθετα ότι αυτοί που θα τα αγοράσουν, ειδικά στην αρχή, θα είναι άνθρωποι που έχουν ήδη AirPods και θέλουν να έχουν επίσης ένα ακόμα ζευγάρι, για τις στιγμές που χρειάζονται ακύρωση θορύβου.”

Φαίνεται ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, πιστεύει ότι οι πελάτες του είναι τόσο πλούσιοι και τόσο πολύ ευαίσθητοι, που θα προτιμήσουν να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα για ένα gadget που ήδη διαθέτουν, απλώς και μόνο γιατί προσφέρει καλύτερη ακύρωση θορύβου, για τις στιγμές που θέλουν την ησυχία τους.

Κι ενώ δεν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις ότι οι χρήστες θα δουν με τόσο μεγάλη συμπάθεια τα νέα ασύρματα ακουστικά, δεν είναι και τόσο σίγουρο κατά πόσο η ακύρωση θορύβου λειτουργεί πραγματικά. Για παράδειγμα τα ακουστικά Beats Studio 3 της Apple τα οποία επίσης λέγεται ότι ακυρώνουν τον θόρυβο, μειώνουν τους εξωτερικούς ήχους ως ένα βαθμό, αλλά σίγουρα δεν τους ακυρώνουν εντελώς όπως φημίζονται.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και οι αληθινοί φαν της Apple πρέπει να εξετάσουν καλά το εάν θα συνδυάσουν τα $ 199 AirPods τους, με ένα ακόμα ζευγάρι AirPods Pro που κοστίζει $ 249, μόνο και μόνο για να έχουν την ησυχία τους όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά τους!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS