ΑρχικήbusinessFreeBuds: Η αντιγραφή των AirPods από την Huawei έρχεται με ακύρωση θορύβου

FreeBuds: Η αντιγραφή των AirPods από την Huawei έρχεται με ακύρωση θορύβου

Η Huawei προσθέτει την ακύρωση θορύβου στην τρίτη γενιά των FreeBuds, τα ασύρματα ακουστικά της, που μοιάζουν απόλυτα με τα AirPods της Apple. Τα FreeBuds 3, τα οποία ανακοίνωσε η εταιρία στο IFA 2019, περιλαμβάνουν τέσσερις ώρες ζωής της μπαταρίας και έρχονται με μια κυκλική θήκη φόρτισης που επεκτείνει το συνολικό χρόνο ακρόασής τους σε 20 ώρες. Τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή λευκό.

FreeBuds
Η Huawei ισχυρίζεται ότι τα FreeBuds 3 είναι τα πρώτα ακουστικά ακύρωσης θορύβου στον κόσμο με ανοιχτό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά δεν δημιουργούν ένα σφραγισμένο φυσικό φράγμα μεταξύ του αυτιού σας και του κόσμου γύρω σας, όπως τα silicon tips στα κλασσικά ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Επομένως, διαθέτει έναν ασυνήθιστο σχεδιασμό για ένα ζευγάρι ακουστικών που ακυρώνουν το θόρυβο και θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πόσο καλά λειτουργεί το χαρακτηριστικό στο FreeBuds 3. Η ακύρωση θορύβου τείνει να λειτουργεί καλύτερα σε ήχους χαμηλότερης συχνότητας, όπως το τρεμούλιασμα ενός αεροπλάνου αλλά είναι λιγότερο αποτελεσματικό στις υψηλότερες συχνότητες.

Η Huawei δηλώνει ότι βασικές προτεραιότητές των ακουστικών ήταν η άνεση και η μείωση των υπαίθριων θορύβων υψηλής συχνότητας για τους χρήστες που προσπαθούν να ακούσουν μουσική. Πρόσθεσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η ακρόαση υψηλών συχνοτήτων όπως οι συναγερμοί αυτοκινήτων είναι πραγματικά χρήσιμη για τους ανθρώπους, καθώς τους δίνει μεγαλύτερη συνειδητοποίηση για το τι συμβαίνει γύρω τους.

Η Huawei εισάγει επίσης ένα νέο τσιπ με το FreeBuds 3 που ονομάζεται τσιπ A1, το οποίο θα μπορούσε να συγκριθεί με το τσιπ H1 που χρησιμοποιεί η Apple στα AirPods της. Η εταιρεία λέει ότι το νέο τσιπ είναι το πρώτο στον κόσμο που υποστηρίζει το πρότυπο Bluetooth 5.1 και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση και κατανάλωση ισχύος σε σύγκριση με άλλες μάρκες Bluetooth.

Αν και τα FreeBuds της Huawei δεν φοβήθηκαν να αντιγράψουν την Apple, η ακύρωση του θορύβου αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που δεν θα συναντήσουμε στα AirPods…τουλάχιστον μέχρι το επόμενο έτος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS