ΑρχικήbusinessIntracom Telecom: Αναβαθμίζει το ασύρματο δίκτυο μετάδοσης της Αστυνομικής Υπηρεσίας (Βορείου Ιρλανδίας)

Intracom Telecom: Αναβαθμίζει το ασύρματο δίκτυο μετάδοσης της Αστυνομικής Υπηρεσίας (Βορείου Ιρλανδίας)

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, προμηθεύει, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications Ltd,  την προηγμένη σειρά μικροκυματικών (MW) προϊόντων OmniBAS™ και την καινοτόμο αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης uni|MS™, για την αναβάθμιση του ιδιωτικού δικτύου της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας (PSNI).

Συγκεκριμένα, στις δύο εταιρείες ανατέθηκε η παροχή προϊόντων ραδιομετάδοσης με σκοπό την αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου μετάδοσης της Αστυνομίας. Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών με πλήρη ασύρματη διαχείριση.

Η Intracom Telecom παρέχει τα σημειακά (Point-to-Point) μικροκυματικά ραδιοσυστήματά της, συμπεριλαμβανομένων των κεραιών, από την οικογένεια προϊόντων επόμενης γενιάς OmniBAS™, καθώς και την πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™. Παράλληλα, η Westica προμηθεύει μια σειρά προηγμένων υπηρεσιών, όπως σχεδιασμός, εγκατάσταση, ανάθεση, ενσωμάτωση, μετακίνηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Intracom

Εκπρόσωπος της PSNI δήλωσε: «Δουλεύοντας σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτές της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας, πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε τους πιο ικανούς συνεργάτες δίπλα μας. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εταιρειών Westica και Intracom Telecom ενισχύει μια σημαντική συνεργασία, δεδομένης της εμπειρίας και γνώσης των εταιρειών αυτών τόσο στην PSNI όσο και σε έργα στρατηγικής υποδομής. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα αποδειχθεί αποτελεσματική και πολύ επιτυχημένη».

Ο κ. Andrew Hunwicks, Εκτελεστικός Διευθυντής της Westica, σχολίασε: «Η Westica προμηθεύει στην Αστυνομική Υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας τον εξοπλισμό της Intracom Telecom εδώ και αρκετό καιρό και η συνεχής εμπιστοσύνη στην τεχνολογία, τον εφοδιασμό, τη συντήρηση και τη διαχείριση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη αυτού του κρίσιμου δικτύου».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, ανέφερε: «Η ανανέωση της προμήθειας των λύσεών μας αποτελεί ισχυρή απόδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η τεχνολογία της Intracom Telecom για την κάλυψη εφαρμογών κρίσιμης σημασίας και ευαίσθητων επικοινωνιών. Η Intracom Telecom δεσμεύεται να συνεχίσει την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου της παραμένοντας πρωτοπόρος στην παροχή ασφαλών δικτυακών υποδομών για ασφάλεια και επιτήρηση».

blockchain

Σχετικά με την Intracom Telecom

H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης, έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς. Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων αιχμής και ολοκληρωμένων λύσεων που εξασφαλίζουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 70 χώρες επιλέγουν την Intracom Telecom για την προηγμένη τεχνολογία της. Η εταιρεία έχει τοπική παρουσία σε Ευρώπη, Ρωσία και Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Β. Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.intracom-telecom.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS