ΑρχικήUpdatesΤο Deep Fusion του iOS 13.2 βελτιώνει τις νυχτερινές λήψεις

Το Deep Fusion του iOS 13.2 βελτιώνει τις νυχτερινές λήψεις

iOS

Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για κινητά, το iOS 13.2, μόλις κυκλοφόρησε για τις συμβατές συσκευές, από το iPhone 6 και πάνω.

Το νέο iOS προσφέρει ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων στους χρήστες iPhone, ωστόσο το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι το Deep Fusion, το οποίο είναι διαθέσιμο για ιδιοκτήτες των iPhone 11 και iPhone 11 Pro και θα βελτιώσει τις νυχτερινές λήψεις.

Τι είναι η τεχνολογία Deep Fusion;

Το Deep Fusion είναι η προσέγγιση της Apple για τη λήψη καλών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εταιρεία ανακοίνωσε το χαρακτηριστικό το Σεπτέμβριο, όταν ανακοίνωσε το iPhone 11.

Όπως εξήγησε ο Phil Schiller, marketing VP στην Apple, το Deep Fusion χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση και καταγράφει οκτώ λήψεις πριν ο χρήστης του iPhone πιέσει το κουμπί λήψης.

Στο τέλος λοιπόν, το iPhone καταλήγει με 9 λήψεις της ίδιας φωτογραφίας με διαφορετικό φωτισμό. Μετά από αυτό, το Deep Fusion επεξεργάζεται κάθε μία φωτογραφία “pixel-by-pixel”, για να δημιουργήσει μια εικόνα με την καλύτερη ανάλυση.

Σύμφωνα με την Apple, το Deep Fusion θα βελτιώσει όλες τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από iPhone.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς λειτουργεί το χαρακτηριστικό σε σχέση με τη λειτουργία Night Sight της Google.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά του iOS 13.2

Υπάρχει ακόμα μία ενημέρωση στην εφαρμογή κάμερας του iPhone. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ανάλυσης βίντεο απευθείας από την εφαρμογή κάμερας.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες του iPhone 11. Ως εκ τούτου, οι άλλοι χρήστες iPhone θα πρέπει να πηγαίνουν στις ρυθμίσεις συστήματος για να αλλάξουν τις ρυθμίσεις βίντεο.

Η ενημέρωση του iOS 13.2, φέρνει 70 νέα emojis και υποστήριξη για τα νέα AirPods Pro. Μια άλλη σημαντική προσθήκη είναι οι νέες ρυθμίσεις απορρήτου Siri που σας επιτρέπουν να ελέγχετε αν η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει τις αλληλεπιδράσεις με το Siri για τη βελτίωση του ψηφιακού βοηθού της.

Αυτό έρχεται αφού η Apple υποσχέθηκε να εισαγάγει τις ρυθμίσεις opt-out μετά από την κριτική που δέχτηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι προσλαμβάνει τρίτους ώστε να ακούνε τις συνομιλίες των χρηστών του iPhone με το Siri.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS