ΑρχικήsecurityΗ Fortinet αποκτά την enSilo και ενισχύει τις λύσεις ασφάλειας της

Η Fortinet αποκτά την enSilo και ενισχύει τις λύσεις ασφάλειας της

Η Fortinet ολοκλήρωσε την εξαγορά της enSilo, μιας ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας endpoint που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εξαγορά ενισχύει περαιτέρω την βεντάλια του Fortinet Security και ενδυναμώνει τις λύσεις Fortinet για το endpoint και την ασφάλεια δικτύων παρέχοντας στους πελάτες:

  • Αυτοματοποιημένη προστασία σε πραγματικό χρόνο από προηγμένες απειλές και υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών που παρέχονται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον κυβερνοχώρο
  • Τεχνολογίες εντοπισμού κώδικα που εμποδίζουν τις επιθέσεις και αποτρέπουν την εξαγωγή δεδομένων και τα ransomware, για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με PCI, HIPAA και GDPR
  • Agent με ισοτιμία προστασίας σε πολλά λειτουργικά συστήματα, όπως Linux, Windows και MacOS
  • Μοναδική συντονισμένη ασφάλεια για το IoT, μέσω ολοκληρωμένης λειτουργικότητας ελέγχου πρόσβασης και endpoint ασφαλείας
  • Ευέλικτη on-premise και cloud ανάπτυξη με πολυεπιχειρησιακή και δυνατότητα κλιμάκωσης έως εκατοντάδες χιλιάδες endpoints

Ο συνδυασμός της Fortinet και της enSilo θα αποτελέσει μια ισχυρή προσφορά για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών παντός μεγέθους.

Η Fortinet σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες πρόσθετη αποτελεσματικότητα ασφάλειας μέσω της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας ανίχνευσης και απόκρισης enSilo (EDR) με τις λύσεις FortiSIEM της Fortinet, τις δυνατότητες FortiInsight UEBA (ανάλυση συμπεριφοράς χρηστών) και τη λύση FortiNAC.

Οι επιχειρήσεις θα αποκτήσουν ορατότητα στο endpoint και συντονισμένο, δυναμικό έλεγχο της δραστηριότητας δικτύου, χρηστών και κεντρικών υπολογιστών στο περιβάλλον τους. Παρομοίως, τα MSSPs θα είναι σε θέση να εξάγουν την αξία αυτού του συνδυασμού και να παρέχουν μια υπηρεσία διαχειριζόμενης ανίχνευσης και απόκρισης (MDR).

Επιπλέον, η enSilo, συνεργάτης της Fortinet Security πριν την εξαγορά, συμπληρώνει ήδη τα Firewalls της FortiGate της Next-Generation, FortiSandbox, FortiSIEM και το Agent FortiClient Fabric Agent, παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ανίχνευσης και επιβολής που βοηθά τους οργανισμούς να μειώσουν περαιτέρω τον χρόνο ανίχνευσης, να ερευνήσουν και να αποκαταστήσουν κακόβουλες επιθέσεις.

Ο Ken Xie, ιδρυτής, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Fortinet, δηλώνει: “Καθώς οι επιχειρήσεις γίνονται όλο και πιο δικτυωμένες και οι λειτουργίες εκτείνονται από το cloud έως το edge και το Internet of Things, οι ψηφιακές επιθέσεις έχουν επεκταθεί εκθετικά και έχουν γίνει πιο περίπλοκες.

Fortinet enSilo

“Οι λύσεις χειροκίνητου threat hunting ή point security είναι αναποτελεσματικές κατά τη διαχείριση ή τη διασφάλιση αυτών των νέων περιβαλλόντων. Αντίθετα, η ασφάλεια και το δίκτυο πρέπει να ενσωματωθούν και να ενορχηστρωθούν για να επιτρέψουν την προηγμένη συγκράτηση των απειλών στις ταχύτητες δικτύου.

“Με την απόκτηση του enSilo, προσθέτουμε βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης, προστασίας και απόκρισης σε πραγματικό χρόνο στην βεντάλια του Fortinet Security για την περαιτέρω προστασία των endpoint”.

“Μαζί, η enSilo και η Fortinet μοιράζονται τη δέσμευση να λύσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις των πελατών και να προστατεύσουν τα endpoint και τις αντίστοιχες λειτουργίες και δεδομένα τους. Τώρα, η enSilo φέρνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσέγγιση της για την προηγμένη προστασία των endpoint και την ανταπόκριση στο Fortinet και το ευρύ χαρτοφυλάκιο ασφαλείας”, δήλωσε ο Roy Katmor, Διευθύνων Σύμβουλος της EnSilo.

Ο Dave Gruber, Ανώτερος Αναλυτής, ESG δηλώνει: “Σύμφωνα με έρευνα της ESG, το 76% των οργανώσεων διαπιστώνει ότι η ανίχνευση και η αντιμετώπιση των απειλών σήμερα είναι πιο δύσκολη από ό,τι πριν από δύο χρόνια. Εταιρείες όπως η Fortinet, αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα κατασκευάζοντας μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφάλειας σε όλα τα endpoint, την υποδομή δικτύου και του cloud. “Το να προστεθεί η αυτοματοποιημένη δυνατότητα EDR της EnSilo στην πλατφόρμα Fortinet θα πρέπει να βελτιώσει και να επιταχύνει τη συσχέτιση των “συναγερμών”, οδηγώντας σε ταχύτερη ανίχνευση απειλών και αντιμετώπιση περιστατικών”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS