ΑρχικήinetMicrosoft: Το Office 2010 φτάνει στο τέλος του-Επιλέξτε το Office 365 ProPlus

Microsoft: Το Office 2010 φτάνει στο τέλος του-Επιλέξτε το Office 365 ProPlus

ProPlusΗ Microsoft ανακοίνωσε ότι πλησιάζει ο καιρός που θα πάψει να υποστηρίζει το Office 2010. Γι’ αυτό το λόγο προτείνει στους πελάτες της να φροντίσουν από τώρα για τη μετάβασή τους στο νεότερο πακέτο Office 365 ProPlus.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η εκτεταμένη υποστήριξη για το Office 2010 θα λήξει σε ένα χρόνο, στις 13 Οκτωβρίου του 2020. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, η Microsoft δεν θα παρέχει τεχνική υποστήριξη, διορθώσεις σφαλμάτων και patches ασφαλείας.

Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν στο Office 2019. Ωστόσο, η Microsoft προτείνει στους πελάτες-επιχειρήσεις το Office 365 ProPlus.

Η Microsoft θεωρεί ότι το Office 365 ProPlus είναι καλύτερη επιλογή από το Office 2019 γιατί ενημερώνεται τακτικά και αποκτά συνεχώς νέες δυνατότητες.

Το Office 365 ProPlus έρχεται με τις “πλήρεις εκδόσεις των Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access και Skype for Business». Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγκαταστήσουν το Office σε έως και πέντε συσκευές (υπολογιστές, Mac, κινητά).

Επίσης, το Office 365 ProPlus διαθέτει ενσωματωμένη cloud-powered ασφάλεια για την προστασία των δεδομένων. Με λίγα λόγια συνδυάζει την παραγωγικότητα-αποτελεσματικότητα με την ασφάλεια, τα οποία είναι απαραίτητα για μια επιχείρηση.

Άλλα χαρακτηριστικά του Office 365

Η Microsoft έχει συμπεριλάβει το XLOOKUP του Excel, τον διάδοχο του VLOOKUP, τη συνεργασία μεταξύ υπολογιστών, κινητών, λάπτοπ μέσω Excel σε πραγματικό χρόνο και το Word’s Resume assistant.

Το Office 365 ProPlus προσφέρει, επίσης, ένα νέο AI χαρακτηριστικό στο PowerPoint, το οποίο προσφέρει διάφορα σχέδια διαφανειών, 3D δυνατότητες και λειτουργίες φωνητικών εντολών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS