ΑρχικήUpdatesEdge Chromium έρχεται και σε συστήματα Linux

Edge Chromium έρχεται και σε συστήματα Linux

Ναι Edge Chromium και για Linux: Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η εφαρμογή Microsoft Edge που βασίζεται στο Chromium αυτή τη στιγμή διατίθεται σε όλες τις σύγχρονες εκδόσεις των Windows (από τα Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10) αλλά και στα MacOS συστήματα.

Η ομάδα ανάπτυξης όμως του προγράμματος περιήγησης φαίνεται να προσπαθεί να κυκλοφορήσει και μια έκδοση για συστήματα Linux.

Edge Chromium

Ο Sean Larkin, Technical Program Manager στην ομάδα του Edge browser, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter, καλώντας τους χρήστες να συμμετάσχουν σε μια έρευνα για το Linux. Η έρευνα περιλαμβάνει μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο που οι χρήστες αναμένουν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Παλαιότερα η Microsoft είχε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει μια Linux έκδοση του προγράμματος περιήγησης, αλλά από τότε δεν έχουμε ακούσει κάτι.

Αν είστε χρήστης κάποιου συστήματος Linux και θέλετε να αποκτήσετε τον browser της Microsoft στο Linux, μπορείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα.

Ο νέος  Edge είναι ήδη διαθέσιμος σε όλα τα κανάλια (Beta, Dev και Canary) για όλα τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται αυτήν την περίοδο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της Linux έκδοσης δεν είναι ακόμη γνωστή.

____________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS