ΑρχικήHow ToPHPbot : εύκολο γράψιμο PHP κώδικα

PHPbot : εύκολο γράψιμο PHP κώδικα

Η εφαρμογή PHPbot είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να σας διευκολύνει την ζωή στην εγγραφή PHP κώδικα, προσφέροντάς σας αυτόματα έτοιμες φράσεις και γραμμές κώδικα.

PHPbot

Αν είστε προγραμματιστής τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει οτιδήποτε μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο πληκτρολόγησης. Οι προγραμματιστές πάντα αναζητούν ευκολίες στο γράψιμο με σκοπό να μειώσουν τις ατελείωτες ώρες εργασίας και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τα IDE plugins και οι Regular expressions (ή regex ή τυπικές εκφράσεις).

Η κατασκευή ενός προγράμματος σε γλώσσα PHP απαιτεί να το αναπτύξετε γράφοντας γραμμή-γραμμή πάρα πολλές σελίδες κώδικα, και εδώ έρχεται η εφαρμογή PHPbot για να σας βοηθήσει. Πρόκειται για μία δωρεάν web εφαρμογή αυτόματης δημιουργίας πρότυπων εκφράσεων για PHP κώδικα, με βάση την εντολή που εισάγετε. Ακούγεται πολύπλοκο και επιρρεπής σε λάθη, αλλά όμως λειτουργεί πραγματικά!

Η διαδικασία είναι η εξής. Ενώ εισάγετε μια PHP φράση, για παράδειγμα, αν πληκτρολογήσετε “ksort” θα έχετε ένα πλήρες πρότυπο με βάση τη εντολή ksort() (η οποία ταξινομεί μια σειρά από array με βάση τα Keys). Δείτε παρακάτω τι θα πάρετε για την εντολή ksort:

<?php
$fruits = array("d"=>"lemon", "a"=>"orange", "b"=>"banana", "c"=>"apple");
ksort($fruits);
foreach ($fruits as $key => $val) {
    echo "$key = $val\n";
}
?>

Φυσικά μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα δεδομένα του παραδείγματός μας και να ταιριάξετε τα δικά σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν γράφετε τα πάντα από την αρχή, εξοικονομείτε πληκτρολόγηση και όπως θα δείτε η απόκριση του PHPbot είναι 100% χωρίς λάθη.

Σημειώστε ότι ή εφαρμογή PHPbot είναι σε εξέλιξη, οπότε λογικά θα γίνει ακόμα καλύτερη. Επίσης όποιος είναι καινούργιος στην PHP θα βρει αυτό το bot αρκετά χρήσιμο για τη μελέτη κομματιών κώδικα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS