ΑρχικήHow ToΛόγοι που οδηγούν στην απώλεια ανταμοιβών των πιστωτικών καρτών!

Λόγοι που οδηγούν στην απώλεια ανταμοιβών των πιστωτικών καρτών!

Η συλλογή πόντων και ανταμοιβών των εταιρειών πιστωτικών καρτών από ταξίδια είναι πολύ συχνή στις μέρες μας. Υπάρχουν άνθρωποι που μαζεύοντας πόντους, δεν έχουν πληρώσει για ταξίδι τους εδώ και χρόνια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τις ανταμοιβές ιδιοκτησία τους, αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις πολλών τέτοιων προγραμμάτων, δηλώνουν σαφώς ότι ανήκουν στην εταιρεία που τα εκδίδει. Διατηρεί έτσι κάθε δικαίωμα να τα κατάσχει, εάν παραβιαστούν συγκεκριμένοι κανόνες.

πιστωτικών καρτών

Στη συνέχεια θα δούμε λόγους για τους οποίους πολλές φορές εταιρείες πιστωτικών καρτών, αποσύρουν τις ανταμοιβές που προσφέρουν.

  • Δεν είστε συνεπής στην αποπληρωμή των πιστωτικών καρτών.

Οι εταιρείες των καρτών μπορούν να σας προσφέρουν πόντους, μίλια αλλά και μετρητά για δικά σας έξοδα. Κάποια από αυτά τα πακέτα όμως, περιλαμβάνουν στους όρους τους ρήτρες που μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια των πόντων. Μια τέτοια εταιρεία είναι και η American Express. Εάν δεν καταβληθεί η μηνιαία πληρωμή μέχρι την ημερομηνία λήξης, τότε οι ανταμοιβές του εκάστοτε πελάτη συχνά διαγράφονται.

  • Χάσατε την προθεσμία πληρωμής πιστωτικών καρτών και δεν επανορθώσατε άμεσα.

Πολύ συχνά ακόμη και αν δεν αποπληρώσατε την κάρτα στην ώρα της, είναι αρκετό να το κάνετε το συντομότερο δυνατό. Κάποιες εταιρείες αποσύρουν τους πόντους των πελατών εάν η αποπληρωμή ξεπεράσει τις 60 ημέρες.

  • Δεν κάνετε χρήση της κάρτας σας.

Πολλοί εκδότες πιστωτικών καρτών κλείνουν λογαριασμούς λόγω αδράνειας αντί να αναλάβουν το κόστος διατήρησής τους. Συνήθως, αυτό συμβαίνει σε πιστωτικές κάρτες που δεν έχουν ετήσια αμοιβή. Όταν ο λογαριασμός της κάρτας κλείσει, είναι πιθανό να χάσετε τους πόντους ή τα μίλια που έχετε κερδίσει σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πιστωτικών καρτών.

πιστωτικών καρτών

  • Πουλάτε σε άλλους τους πόντους σας.

Αν και δεν υπάρχει κάτι παράνομο σε αυτήν τη διαδικασία, παρόλα αυτά είναι ενάντια στους όρους και τις προϋποθέσεις προγραμμάτων ανταμοιβής πιστωτικών καρτών.

  • Παρέχετε τα προνόμια που σας δίνονται σε άλλους.

Εκτός από πωλήσεις πόντων, οι εταιρείες απαγορεύουν και τις πωλήσεις πιστοποιητικών αναβάθμισης. Αυτές είναι που δίνουν στον πελάτη την ευκαιρία να αναβαθμίσει τη θέση του στην πτήση.

  • Εκμεταλλεύεστε το σύστημα.

Τέτοια είναι σχεδόν οποιαδήποτε συμπεριφορά που ωφελεί τους καταναλωτές αλλά δεν προσφέρει στις εταιρείες καρτών αρκετά κέρδη. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν εταιρείες με όρους που απαγορεύουν τα τυχερά παιχνίδια και την κατάχρηση των καρτών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS