ΑρχικήinetΗ Microsoft φέρνει στην αγορά δύο νέα πακέτα του Microsoft 365

Η Microsoft φέρνει στην αγορά δύο νέα πακέτα του Microsoft 365

Από την 1η Φεβρουαρίου, η Microsoft προσθέτει δύο νέα πακέτα συνδρομών του Micrοsoft 365 στον τιμοκατάλογο της. Αυτά τα πακέτα απευθύνονται σε επαγγελματίες πελάτες οι οποίοι ενδέχεται να μην είναι έτοιμοι να εγγραφούν στο πακέτο Microsoft 365 E5 ανώτατου ορίου, αλλά ενδιαφέρονται για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και διαμόρφωσης.

Το πακέτο Microsoft 365 Identity & Threat Protection θα συνδυάσει το Micrοsoft Threat Protection (Azure ATP, WIndows Defender ATP και Office 365 ATP) καθώς και τα Micrοsoft Cloud App Security και Azure Active Directory. Αυτό το πακέτο θα κοστίσει $ 12 ανά χρήστη ανά μήνα (πριν εφαρμοστούν οι εκπτώσεις). Το πακέτο προστασίας και διαμόρφωσης του Microsoft 365 συνδυάζει τις υπηρεσίες Office 365 Advanced Compliance και Azure Information Protection. Αυτό το πακέτο θα κοστίσει $ 10 ανά χρήστη το μήνα (πριν εφαρμοστούν οι εκπτώσεις).

Microsoft

Η Micrοsoft δεν απομακρύνει καμία από τις λειτουργίες ασφάλειας ή διαμόρφωσης που περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στο Microsoft 365 E5 από το ποσό των περίπου $ 54 ανά χρήστη το μήνα. Αντ ‘αυτού, αυτά τα δύο νέα πακέτα θα προσφερθούν παράλληλα με τα τρέχοντα πακέτα του Microsoft 365, δήλωσαν. Η Micrοsοft αναμένει ότι η πλειοψηφία όσων ενδιαφέρονται για τα δύο νέα πακέτα θα είναι ήδη χρήστες του Office 365 E3, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Microsoft 365 Commercial Ron Markezich.

Το Microsoft 365 είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο Windows 10, Office 365 και Enterprise Mobility + Security (γνωστή και ως EMS, η οποία περιλαμβάνει διαχείριση συσκευών Intune, αναλυτικά στοιχεία και ορισμένες δυνατότητες Azure Active Directory), που πωλούνται σε συνδρομή. Η Microsoft εισήγαγε την ιδέα του Micrοsoft 365 στο συνέδριο εταίρων της τον Ιούλιο του 2017. Οι δύο πρώτες εκδόσεις (Business and Enterprise) έγιναν διαθέσιμες προς αγορά στις αρχές του Αυγούστου του 2017.

Η Microsoft πρόκειται να κάνει την υπηρεσία MyAnalytics διαθέσιμη σε οποιονδήποτε πελάτη του Office 365 και Micrοsoft 365 Enterprise και Business (ο οποίος έχει τα δικαιώματα του Exchange Online) χωρίς πρόσθετο κόστος. Επί του παρόντος, το MyAnalytics είναι διαθέσιμο ως μέρος του Office 365 και του Microsoft 365 E5 (ή ως πρόσθετο στο E1 ή E3) μόνο.

Το MyAnalytics – το οποίο οι ειδικοί της Micrοsoft ονομάζουν το “fitness tracker for work” – είναι μια υπηρεσία που συνοψίζει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ξοδεύουν το χρόνο τους στη δουλειά και στη συνέχεια κάνει προτάσεις για τρόπους μείωσης του μη παραγωγικού χρόνου. Η υπηρεσία μετρά πόση χρόνο ξοδεύουν οι χρήστες στο Outlook, τις συναντήσεις, τις κλήσεις Skype και τις ομάδες εργασίας της Microsoft και τις συζητήσεις και τα έγγραφα που αποθηκεύονται στο OneDrive και το SharePoint.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS