Κυριακή, 2 Αυγούστου, 06:12
Αρχική How To Kickass Torrents: ΤΟΠ 15 εναλλακτικά site για δωρεάν ταινίες και games!

Kickass Torrents: ΤΟΠ 15 εναλλακτικά site για δωρεάν ταινίες και games!

Το KickassTorrents, επίσης γνωστό ως KAT ή Kickass ή kick-ass αντιμετωπίζει συχνά αδυναμίες σύνδεσης. Ξεκίνησε το 2008 και επέζησε περίπου οκτώ χρόνια. Το 2014, ήταν ο πιο δημοφιλής ιστότοπος Torrent πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές την ημέρα. Αργότερα, το 2016, κατασχέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου και ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του, ένας Ουκρανός Πολίτης, συνελήφθη στην Πολωνία.

Kickass

Ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 8 ετών, το KickAss Torrents άλλαζε το domain του για να αποφύγει τις κατασχέσεις από τις αρχές. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο για Games και Movies Torrents. Με τον πλήρη τερματισμό της λειτουργίας του, διάφορες κακόβουλες ιστοσελίδες παρόμοιες με το KickAss Torrents εμφανίστηκαν φορτωμένες με πολλά Malware και Phishing Pages.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικούς Kickass proxy servers:

https://sitenable.co

https://freeproxy.io

https://siteget.net

https://sitenable.info

Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε μερικά από τα εναλλακτικά domains που αναφέρονται παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν κλώνο του ιστότοπου.

http://katcr.to/

http://kickasstorrents.to/

https://www1.kickasstorrents.cr/

http://kat.am/

Kickass

Πολλά άτομα ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις. Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα των καλύτερων διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων KAT που είναι τα καλύτερα και ασφαλέστερα στη χρήση. Μπορείτε να κατεβάσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από αυτές τις ιστοσελίδες torrent.

Best KickAss Torrents Εναλλακτικές

 1. The Pirate Bay
 2. ExtraTorrent
 3. RARBG
 4. YTS.AG
 5. Torlock
 6. AIO Search
 7. Academic Torrents
 8. Popcorn Time
 9. TorrentHounds
 10. Lime Torrents
 11. The Internet Archive
 12. Katcr.co
 13. ISO Hunt
 14. Zooqle
 15. Torrents

Πως να κατεβάσετε Torrents;

Τα torrents, δεν είναι, παρά αρχεία μερικών kilobytes. Για να αποκτήσετε τα αρχεία που θέλετε στο τοπικό σας αποθηκευτικό χώρο, θα χρειαστείτε μερικούς από τους καλύτερους torrent clients για το λειτουργικό σας σύστημα.

 

Ad-Blockers

Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στο Διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια είναι το Ad-blocker. Οι διαφημιστικές εταιρείες μολύνουν το Διαδίκτυο. Τις περισσότερες φορές με απάτες και ψεύτικες διαφημίσεις.

Τα Ad-blockers συμβάλλουν στον αποκλεισμό των servers και links που προβάλλουν αυτές τις διαφημίσεις σε εσάς. Μερικά από αυτά τα βοηθητικά προγράμματα μπορούν να μπλοκάρουν και trackers, συμπεριλαμβανομένων των social media όπως το Facebook. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορείτε να τα λάβετε από το Extensions ή Add-ons marketplace που χρησιμοποιείτε. Ακόμα, μην ξεχνάτε να διαβάζετε κριτικές σχετικά με αυτά. Επειδή ένα ad-blocker έχει πρόσβαση σε κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε, οπότε ενδέχεται να συλλέγει τα δεδομένα σας.

Χρησιμοποιήστε VPN για Torrenting

Τα Virtual Private Networks δεν μπορούν να κάνουν πολλά για την ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη Διαχείριση της Ψηφιακής Ταυτότητας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία η χρήση του διαδικτύου μπορεί να γίνει απόρρητη. Κατά την επιλογή ενός λογισμικού VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει λίγα πράγματα για το συγκεκριμένο λογισμικό.

Υπάρχουν πολλά λογισμικά VPN που πωλούν τα δεδομένα περιήγησής σας σε διαφημιστικές εταιρείες και ακόμη χειρότερα στη μαύρη αγορά. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα λογισμικό VPN που έχει καλή φήμη στην αγορά και δεν υπάρχουν ενδείξεις κλοπής δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Τα 4 καλύτερα Bluetooth ηχεία με υποστήριξη aptX!

Εάν γνωρίζετε αρκετά για τους κωδικοποιητές Bluetooth, τότε θα συμφωνήσετε ότι ο aptX φέρνει δύο σημαντικά ασύρματα στοιχεία που κάνουν τα ηχεία...

Γιατί οι κρατικοί χάκερς εστιάζουν περισσότερο στην κλοπή credentials;

Με την πάροδο των χρόνων εμφανίζονται όλο και περισσότερες αλλά και πιο προηγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο. Πολλές φορές κρατικοί χάκερς πραγματοποιούν κυβερνοεπιθέσεις,...

System76: Ανακοίνωσε νέο πληκτρολόγιο κατάλληλο για key remap

Για τα τελευταία 10 χρόνια, η εταιρία System76 έχει δημιουργήσει πολλά από τα καλύτερα Linux laptops στην...
00:02:04

Το Perseverance εκτοξεύτηκε με επιτυχία και οδεύει προς τον Άρη

Το Perseverance rover και το ελικόπτερο Ingenuity βρίσκονται στο δρόμο για τον Άρη, ξεκινώντας την προσπάθεια τους να βρουν αρχαία σημάδια ζωής,...

Nvidia: Ένα βήμα πριν την εξαγορά της Arm από τη SoftBank;

Η Nvidia βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για την εξαγορά της Arm, της γνωστής εταιρείας παραγωγής chip, σύμφωνα με το Bloomberg.

Το Βατικανό δέχτηκε επίθεση από Κινέζους χάκερς!

Όταν γίνεται λόγος για κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο, το Βατικανό ίσως να μη φαίνεται ένας προφανής στόχος. Παρόλα αυτά, τώρα βρέθηκε στο στόχαστρο...

Telegram εναντίον Apple για την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία της ΕΕ

Μία από της δημοφιλέστερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, η Telegram έχει καταθέσει μία καταγγελία εναντίον της Apple, αφού όπως ισχυρίζεται καταπατά την...

CCleaner: Τα Windows το επισήμαναν ως δυνητικά ανεπιθύμητο λογισμικό

Το CCleaner κρίθηκε ως «δυνητικά ανεπιθύμητο λογισμικό» από το Microsoft Defender, το ενσωματωμένο antivirus των Windows 10.

Για παραβίαση δεδομένων προειδοποιεί το BC Cancer Foundation

Το BC Cancer Foundation, έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης η οποία πιθανότητα έχει διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα των δωρητών του.

Χάκερς της Βόρειας Κορέας στοχεύουν τομείς της άμυνας των ΗΠΑ!

Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, χάκερς της Βόρειας Κορέας στόχευσαν τους τομείς της άμυνας και της αεροδιαστημικής των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ως...