Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 00:23
Αρχική security TOP 10 Torrent sites για ταινίες, μουσική και εφαρμογές!

TOP 10 Torrent sites για ταινίες, μουσική και εφαρμογές!

TOP 10 Torrent sites: Το ExtraTorrent, όπως όλοι θυμόμαστε, ήταν κάποτε το δεύτερο μεγαλύτερο torrent site στο κόσμο, μέχρι που μια μέρα το 2017 έκλεισε χωρίς καμία εξήγηση για όλους εμάς που είχαμε ποντάρει τα movie nights μας σε αυτό. Μετά την “καταστροφή” αυτή μερικοί μετακόμισαν σε νέους ιστότοπους που χρησιμοποιούσαν το όνομα ExtraTorrent, ενώ άλλοι, όντας πιο επιφυλακτικοί, δεν τα εμπιστεύονται.

Επειδή καταλαβαίνουμε τη ταλαιπωρία που περνάτε, σας προτείνουμε τα TOP 10 Torrent sites που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις  για το ExtraTorrent, αλλά απαιτείται προσοχή κατά την πρόσβαση σε αυτές και συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για την πρόσβαση σε εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent;

Ενώ το torrenting και άλλες δραστηριότητες κοινής χρήσης αρχείων P2P δεν είναι παράνομες στις περισσότερες χώρες, αποτελούν δόλωμα για τους hackers που επιθυμούν να κλέψουν τα δεδομένα σας και φέρουν μεγάλο κίνδυνο για τη μεταφορά αρχείων με κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας. Μη ξεχνάμε επίσης ότι επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομες δραστηριότητες, το torrenting περιορίζεται σε πολλές χώρες ενώ σε άλλες απαγορεύεται οριστικά.

Ένα VPN λοιπόν παρέχει ένα ασφαλές, κρυπτογραφημένο κανάλι για τη μεταφορά των δεδομένων σας. Κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί τι κάνετε ή να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση για να προσθέσει τα δικά του δεδομένα στα δικά σας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα VPN αλλάζει τη διεύθυνσή IP σας, επιτρέποντάς σας να εμφανίζεστε σαν να βρίσκεστε σε διαφορετική τοποθεσία – όπως μια περιοχή όπου δεν υπάρχει περιορισμός, όπως η Ελβετία, η Ισπανία ή η Πολωνία.

 

10 Εναλλακτικές λύσεις ExtraTorrent

 

#1 The PirateBay.org

Το The PirateBay.org παραμένει ο κορυφαίος ιστότοπος torrent στο κόσμο παρέχοντας πρόσβαση σε έναν ανυπολόγιστο αριθμό ταινιών, μουσικών κομματιών και λήψεων λογισμικού, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα κοινόχρηστα αρχεία.

Είναι ένα από τα ελάχιστα torrenting sites που έχει βρει τρόπο να παραμείνει εντός των νόμιμων ορίων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τυχόν παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων που πραγματοποιούνται μέσω του ιστοτόπου.

TOP 10 Torrent

#2 RARBG.to

Το RARBG.to διευκολύνει την κοινή χρήση αρχείων χρησιμοποιώντας το BitTorrent. Αποκλείεται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σαουδικής Αραβίας και της Αυστραλίας. Η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με ασφάλεια – να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε την πειρατεία. Ο ιστότοπος προσφέρει μια σειρά από κατηγορίες λήψης και παρέχει επίσης ειδήσεις, κριτικές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες.

#3 1337x

Το 1337x είναι σήμερα ο τρίτος πιο δημοφιλής ιστότοπος torrent που εξακολουθεί να λειτουργεί. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent για να επιτρέψει την κοινή χρήση αρχείων torrent. Ο ιστότοπος έχει αλλάξει domain name τουλάχιστον μία φορά για να αποφευχθεί η απαγόρευση αναζήτησης στη Google. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιεί το domain.to ως τον κύριο ιστότοπό του, αλλά επίσης χρησιμοποιεί το .se όταν ο κύριος ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος.

#4 TorLock

Το TorLock συνδυάζει μια τεράστια λίστα torrents προσφέροντας μια φανταστική εμπειρία χρήστη, ειδικά αν ψάχνετε για νέες ταινίες και μουσική υψηλής ποιότητας, επεισόδια anime ή υλικό ανάγνωσης. Μερικά από τα πράγματα στο TorLock είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλα παρόμοια sites.

#5 Torrentz2eu.icu

Το Torrentz2eu.icu είναι ένας κλώνος του αρχικού Torrentz. Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο θα ενεργοποιηθεί μια προειδοποίηση από το antivirus software. Αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, όπως προτείνεται.

#6 YTS.am / YIFY

Ο ιστότοπος έχει προσελκύσει την προσοχή των αρχών πολλές φορές, κυρίως στη Νέα Ζηλανδία, όπου κατατέθηκε αγωγή κατά της πειρατείας. Ωστόσο, παραμένει δημοφιλής μεταξύ των χρηστών λόγω της ποιότητας του περιεχομένου του. Το YTS χρησιμοποιεί μια μορφή κωδικοποίησης x264, η οποία δίνει στους χρήστες υψηλότερης ποιότητας αρχεία από όσο πολλά άλλα torrenting sites μπορούν να προσφέρουν.

#7 EZTV.ag

Το EZTV.ag είναι ένας απλός ιστότοπος που περιλαμβάνει ένα ενεργό φόρουμ για θέματα αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των σπασμένων συνδέσεων. Το EZTV έχει χάσει έδαφος τα τελευταία χρόνια λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του. Σημειώστε ότι ο ίδιος ο ιστότοπος προειδοποιεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα VPN πριν από τη χρήση της υπηρεσίας.

#8 Zooqle.me

Το Zooqle.me είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος torrent που έχει πάνω από 37.000 ταινίες και 600 τηλεοπτικές εκπομπές διαθέσιμες. Το interface είναι ισχυρό, αλλά επιδέχεται ορισμένες μικρές βελτιώσεις σε ορισμένες σελίδες. Το Zooqle έχει πολλούς πιστούς χρήστες και θα συνεχίσει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου με επιταχυνόμενες ταχύτητες.

#9 TorrentDownloads.me

Το TorrentDownloads.me είναι ένα άλλο πολύ δημοφιλές torrent site χάρη στην καθαρή και οργανωμένη βιβλιοθήκη torrent. Εάν δεν σας ικανοποιήσουν όλα τα υπόλοιπα sites, αυτή είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία σας να βρείτε το υλικό που αναζητάτε τόσο ανυπόμονα. Δυστυχώς, έχει μπλοκαριστεί σε πολλές χώρες και σε πολλές μηχανές αναζήτησης λόγω του υψηλού προφίλ του.

#10 LimeTorrents.cc

Το LimeTorrents.cc είναι ένας ιστότοπος που εκτελεί με απλό, κομψό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Οι νέες κυκλοφορίες απολαμβάνουν καλές ταχύτητες και πολλά seeders. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, αν το αγαπημένο σας site torrenting μόλις έκλεισε ή δεν είναι διαθέσιμο.

Αν ψάχνετε  τρόπους για να απολαύσετε δωρεάν ταινίες, εφαρμογές και μουσική τότε πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε ένα από τα παραπάνω TOP 10 torrent sites!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Ο Chrome σύντομα θα έχει το δικό του ειδικό “certificate root store”

Προς το παρόν, ο Chrome χρησιμοποιεί το «certificate root store» που είναι μέρος κάθε λειτουργικού συστήματος. Η Google σχεδιάζει να διαχειρίζεται τη...

iPhone/iPad: Πως να βρείτε και να εγκαταστήσετε shortcuts τρίτων

Η εφαρμογή Shortcuts σε iPhone και iPad είναι ιδανική για τη δημιουργία απλών και πολύπλοκων αυτοματισμών. Αν δεν αισθάνεστε άνετα να δημιουργήσετε...
00:01:40

Χάκερ πωλεί 34 εκατομμύρια αρχεία χρηστών που έκλεψε από 17 εταιρείες

Χάκερ ισχυρίζεται ότι έκλεψε από 17 εταιρείες databases που περιέχουν 34 εκατομμύρια αρχεία χρηστών και τώρα τα πωλεί σε υπόγειο φόρουμ. Στις...

Κυκλοφόρησε μια νέα υπηρεσία VPN από την Google

Η νέα δυνατότητα VPN της Google στοχεύει στην προστασία του απορρήτου των χρηστών του Google One κατά την περιήγηση από μη ασφαλή...

Open Shell: Χρησιμοποιήστε το και αλλάξτε το Start Menu των Windows

Το Open Shell, αρχικά γνωστό ως Classic Shell, είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε το τυπικό Start Menu στα...

Πως τα QR codes κρύβουν κινδύνους για το απόρρητο και την ασφάλεια

Τα QR codes - αυτοί οι μικροί ασπρόμαυροι τετράγωνοι πίνακες που μοιάζουν με παζλ - που εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε διαφημιστικές...

Το Ryuk ransomware είναι υπεύθυνο για το ένα τρίτο των ransomware επιθέσεων

Ερευνητές ασφαλείας της SonicWall Capture Labs αποκάλυψαν πληροφορίες σχετικά με απειλές των τελευταίων τριών μηνών. Ένα από τα πιο σημαντικά ευρήματα της...

Raspberry Pi 400: Πληκτρολόγιο και υπολογιστής στην τιμή των 70$

Από την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου (οκτώ χρόνια πριν), το Raspberry Pi παραδοσιακά πωλείται ως modular computer. Αγοράζετε την πλακέτα ξεχωριστά, συνδέετε...

FBI, CISA και DHS αποκάλυψαν πώς Ιρανοί χάκερς έκλεψαν στοιχεία Αμερικανών ψηφοφόρων

Το FBI, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (DHS) και η CISA κοινοποίησαν μία νέα συμβουλευτική, με την οποία παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες...

CERT/CC: “Twitter bot” θα δίνει στα security bugs τυχαία ονόματα

Σε μια προσπάθεια να μειωθεί η χρήση διαφόρων τρομακτικών ονομάτων στα security bugs, η ομάδα του CERT/CC λάνσαρε ένα Twitter bot που...