ΑρχικήReviewsΗ The Pokemon Company ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας εφαρμογής Pokemon Sleep

Η The Pokemon Company ανακοίνωσε τη δημιουργία της νέας εφαρμογής Pokemon Sleep

Company Η The Pokemon Company ανακοίνωσε, την Τετάρτη, ότι έχει δημιουργήσει μια νέα εφαρμογή, με το όνομα «Pokemon Sleep», η οποία θα παρακολουθεί τον ύπνο των παικτών και θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα για το παιχνίδι. Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tsunekazu Ishihara, δήλωσε: “Θέλουμε να μετατρέψουμε τον ύπνο σε ψυχαγωγία”.

To “Pokemon Go”, που αναπτύχθηκε από τη Niantic Inc., εκδόθηκε από την The Pokemon Company και κυκλοφόρησε το 2016, έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς εκατομμύρια παίκτες, από όλα τα μέρη του κόσμου, βγήκαν στους δρόμους για να κυνηγήσουν Pokemon.

Η The Pokemon Company δημιουργήθηκε με επενδύσεις από τις εταιρείες Nintendo, Game Freak και Creatures. Σήμερα περιλαμβάνει πολλά προϊόντα, όπως βιντεοπαιχνίδια, παιχνίδια, ταινίες και άλλα.

Τα δύο πρώτα βιντεοπαιχνίδια Pokemon κυκλοφόρησαν το 1996, στην κονσόλα χειρός Nintendo Game Boy. Η σειρά παιχνιδιών ήταν πολύ επιτυχημένη, αφού από τότε έχουν πουληθεί πάνω από 340 εκατομμύρια τεμάχια σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά στη νέα εφαρμογή, Pokemon Sleep, όπως είπαμε και παραπάνω, θα παρακολουθεί τον ύπνο των παικτών και στη συνέχεια θα χρησιμοποιεί κάποια δεδομένα, όπως τη διάρκεια του ύπνου ή την ώρα αφύπνισης, για το παιχνίδι. Το πώς ακριβώς θα επηρεάσουν αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι, δεν είναι ακόμα γνωστό.

Στόχος της The Pokemon Company, είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Αυτό μάλλον δεν θα είναι δύσκολο, αφού ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η εταιρεία, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αυτό φαίνεται και από την ταινία “Pokemon Detective Pikachu”, η οποία έφερε πάνω από 120 εκατομμύρια δολάρια έσοδα, από την προβολή της στη Βόρεια Αμερική.

Η The Pokemon Company ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη συνέχεια του Detective Pokemon, σε παιχνίδι, και θα είναι διαθέσιμο στην κονσόλα χειρός Nintendo 3DS.

Στο ίδιο event, που διεξήχθη την Τετάρτη στο Τόκιο, και που η The Pokemon Company ανακοίνωσε τα σχέδια της για τη νέα εφαρμογή, βρέθηκε και εκπρόσωπος της κινεζικής εταιρείας NetEase Inc. Η NetEase Inc. θα κυκλοφορήσει σύντομα μια “τοπική έκδοση” του Pokemon Quest. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει και άλλες εκδόσεις των παιχνιδιών Pokemon, τα οποία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στην Κίνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS