ΑρχικήinetΗ Apple αποκαλύπτει τα νέα επαναστατικά της iPhones

Η Apple αποκαλύπτει τα νέα επαναστατικά της iPhones

Apple

Ξεχάστε το iPhone 11. Τα νέα μοντέλα της Apple θα σας ενθουσιάσουν!

Σύμφωνα με το αξιόπιστο MacRumors, η Apple σκοπεύει να επαναφέρει το Touch ID για τα νέα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσει το 2020. Και μπορεί να καθυστερήσει λίγο την κυκλοφορία τους, αλλά πρόκειται να κάνει ένα τεχνολογικό άλμα, πέρα ​​από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα!

Η μεγαλύτερη διαφορά, σύμφωνα με το Barclays, είναι ότι η Apple έχει αναπτύξει μια μέθοδο για να κάνει τον αισθητήρα Touch ID να καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτό το νέο iPhone με το αποτύπωμά σας πατώντας οπουδήποτε πάνω στην οθόνη.

Αυτή η αποκάλυψη δε θα πρέπει ωστόσο να μας προκαλέσει έκπληξη, εάν αναλογιστούμε ότι από τον Δεκέμβριο, η Apple έχει καταθέσει τουλάχιστον πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας in-display Touch ID, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και πληροφοριών που αποκαλύπτουν ότι η τεχνολογία δεν θα σαρώνει απλά το δακτυλικό σας αποτύπωμα αλλά θα δημιουργεί ένα 3D μοντέλο  του.

Πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν γιατί η Apple επιστρέφει στο Touch ID, τη στιγμή που το Face ID είναι αρκετά δημοφιλές. Η απάντηση είναι ότι οι δύο αυτές τεχνολογίες θα συνεργαστούν, δίνοντας στους χρήστες περισσότερη ευελιξία  και επιτρέποντας επίσης τη χρήση ταυτόχρονης διπλής βιομετρικής ασφάλειας, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραβιαστεί.

Εκτός από αυτό, το Barclays αναφέρει ότι τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία το 2020 θα έρθουν με υποστήριξη τεχνολογίας 5G και ένα νέο σύστημα 3D κάμερας που αλλάζει το παιχνίδι, το οποίο αναμενόταν στο iPhone 11 αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στα χαρακτηριστικά του. Τέλος όλα τα νέα iPhones θα έχουν οθόνες OLED, ενώ το iPhone 209 XR2 θα μείνει με την LCD χαμηλής ανάλυσης του προκατόχου του.

Το Barclays δεν ανέφερε τον ευρύτερο επανασχεδιασμό που αναμένεται να έχουν τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2020. Εάν δεν χρειάζεστε λοιπόν επειγόντως ένα νέο κινητό, καλύτερα να περιμένετε τα νέα μοντέλα που έρχονται το επόμενο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS