ΑρχικήinetΤο iPhone 11 θα μπορούσε να διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi 6

Το iPhone 11 θα μπορούσε να διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi 6

Το iPhone 2019 της Apple μπορεί να μην παρουσιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά η πραγματική μαγεία θα μπορούσε να βρίσκεται αλλού αν όλες οι πρόσφατες φήμες είναι κάτι που πρέπει να πιστέψουμε.

Πρόσφατα, οι αναλυτές της Barclays προέβλεπαν ότι η επόμενη οικογένεια iPhone θα μπορούσε να έρθει με υποστήριξη για το Wi-Fi 6, παρέχοντας έτσι ταχύτερη ασύρματη συνδεσιμότητα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Το Wi-Fi 6 (ax) ανακοινώθηκε στα τέλη του 2018 και αναμένεται ότι το πρότυπο θα υιοθετηθεί από τις συσκευές που θα λανσαριστούν φέτος, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων της Apple και της Samsung.

iPhone

Όσον αφορά την νοτιοκορεάτικη εταιρία, για παράδειγμα, οι αναλυτές πιστεύουν ότι η σειρά Galaxy θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει, οπότε αναμένουμε τόσο το Galaxy S10 που θα λανσαριστεί τον επόμενο μήνα όσο και το Galaxy Note 10 το καλοκαίρι που θα περιλαμβάνει υποστήριξη για την τεχνολογία.

Περιττό να πούμε ότι τα iPhone που έρχονται με τεχνολογία Wi-Fi 6 είναι μόνο μια εικασία προς στιγμήν, και η επιβεβαίωση θα προσφερθεί μόνο τον Σεπτέμβριο, όταν τα νέα μοντέλα αναμένεται να αποκαλυφθούν.

Μια αναφορά που έκανε τους γύρους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι το iPhone 2019 είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και η Apple δεν αναμένεται πλέον να κάνει σημαντικές αλλαγές.

Η νέα γενιά ενδέχεται να περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα, όλα αυτά με βάση τις υπάρχουσες εκδόσεις. Θα υπάρχει ένας διάδοχος σε κάθε iPhone 2018, με το 2019 iPhone XR να χρησιμοποιεί ένα σύστημα διπλής κάμερας. Το iPhone XS Max θα αναβαθμιστεί και θα διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

Μια συγκεκριμένη ερώτηση που δεν έχει ακόμη απαντηθεί αφορά την υποστήριξη 5G. Ενώ οι αναφορές που κυκλοφορούσαν στα τέλη του 2018 έδειξαν ότι η Apple θα μπορούσε να περιμένει έως το 2020 για να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό στις συσκευές της, πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τις Samsung και MediaTek.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS