ΑρχικήinetΤα Windows 10 on ARM στο OnePlus 6T παρουσίασαν σφάλμα BSOD

Τα Windows 10 on ARM στο OnePlus 6T παρουσίασαν σφάλμα BSOD

arm

Η Microsoft υποστηρίζει την έννοια των πάντα συνδεδεμένων PC εδώ και αρκετό καιρό. Η εταιρεία ανακοίνωσε ακόμα κι ένα SDK που επιτρέπει στους προγραμματιστές να μεταφέρουν τις εφαρμογές x86 σε ARM64 chips. Από τότε, οι προγραμματιστές έχουν επίσης προσπαθήσει να αποκτήσουν τα οφέλη των Windows 10 σε επεξεργαστές ARM.

Και τώρα ο Bas Timmer, ένας προγραμματιστής λογισμικού ο οποίος είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο NTAuthority, προσπαθεί να τρέξει το ARM64 Build των Windows 10, σε συσκευές με μικρότερες οθόνες. Έχει ήδη κατορθώσει να τρέξει τα Windows 10 στο Google Pixel 3XL και το τελευταίο του πείραμα περιλαμβάνει το OnePlus 6T.

Κατά την εκκίνηση των Windows 10 στο OnePlus 6T, κάτι που ονόμασε ως «OnePlus 6T 🙁 Edition», ο Timmer αντιμετώπισε το σφάλμα Blue Screen of Death (BSOD).

Ωστόσο, δεν μοιράστηκε καμία οδηγία σχετικά με το πώς θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε το δικό μας “OnePlus 6T Edition”, κάτι που μάλλον δείχνει ότι η προσπάθεια να τρέξουμε τα Windows 10 στο Android smartphone μας, θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική εμπειρία.

Παρ ‘όλα αυτά, έχει προκαλέσει πολλή συζήτηση και ενθουσιασμό. Ο προγραμματιστής σημείωσε επίσης ότι το touch λειτουργεί καλά στα Windows 10 του OnePlus 6T, επειδή η οθόνη AMOLED της συσκευής τρέχει το Synaptics touch controller.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι συσκευές Windows υποστηρίζουν ήδη το Synaptics touch controller και οι περισσότεροι από αυτούς τους φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιούν επίσης ένα trackpad της Synaptics.

Εν συνεχεία ο Timmer ενημέρωσε ότι η συσκευή παρουσίασε κι ένα πρόβλημα UFS, έτσι δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι να δούμε την κυκλοφορία του Windows 10 desktop GUI στο OnePlus 6T.

Ο Timmer είναι μέλος της ομάδας ανάπτυξης Windows on ARM και απολαμβάνει να μεταφέρει παραλλαγές του ARM64 των Windows 10 σε μη υποστηριζόμενες πλατφόρμες όπως το Raspberry Pi.

Νωρίτερα, είχε εκκινήσει τα Windows 10 στο Google Pixel 3 XL, όπου η ακολουθία εκκίνησης έδειχνε αρχικά το λογότυπο της Google, ακολουθούμενο από το λογότυπο των Windows.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS