ΑρχικήinetΤο macOS Mojave 10.14.4 δημιουργεί προβλήματα στο Mac Mail App

Το macOS Mojave 10.14.4 δημιουργεί προβλήματα στο Mac Mail App

Mail

Το νέο macOS Mojave 10.14.4 που ανακοινώθηκε από την Apple νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δημιούργησε ένα μεγάλο πρόβλημα στην εφαρμογή Mail της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή κατέστη άχρηστη για κάποιους από τους χρήστες, που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Gmail για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης macOS 10.14.4 και το άνοιγμα της εφαρμογής Mail, οι χρήστες του Gmail καλούνται να επαληθεύσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, χρησιμοποιώντας μια φόρμα σύνδεσης Google.

Δυστυχώς, η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας δεν λειτουργεί σωστά και σύντομα μετά τον έλεγχο ταυτότητας, η εφαρμογή Mail ζητά ξανά έλεγχο ταυτότητας ή αρνείται να λειτουργήσει, καταγράφοντας όλους τους λογαριασμούς Gmail ως εκτός σύνδεσης.

Υπάρχουν νήματα στα φόρουμ υποστήριξης της Apple και στα φόρουμ του MacRumors από χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα.

Όπως περιγράφει ένας από τους χρήστες:

“ Εγκατέστησα την ενημέρωση Mojave 10.14.4 χθες και όλα αρχικά φάνηκαν καλά. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και είδα τους περισσότερους (5 από τους 7) λογαριασμούς Gmail μου “εκτός σύνδεσης”.

Ακολούθησα τη διαδικασία εισαγωγής διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικών πρόσβασης και οι λογαριασμοί εξακολουθούν να είναι εκτός σύνδεσης.

Κάθε φορά που προσπαθώ να τους επαληθεύσω, μου ζητείται ξανά σύνδεση, αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν.

Έκανα επανεκκίνηση δύο φορές, αλλά δεν βοήθησε.”

Ορισμένοι χρήστες κατάφεραν να εγκαταστήσουν τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους χρησιμοποιώντας IMAP ως εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης. Εκείνοι που έχουν έρθει σε επαφή με την υποστήριξη της Apple έχουν ενημερωθεί ότι ήδη η εταιρεία δουλεύει πάνω σε μια επιδιόρθωση για το ζήτημα, οπότε το σφάλμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί στο εγγύς μέλλον.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS