ΑρχικήinetH Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy A90 με "notchless infinity οθόνη"

H Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy A90 με “notchless infinity οθόνη”

A90 H Samsung  τράβηξε την προσοχή όλων με τα Galaxy S10 και Galaxy Fold, αλλά τώρα ετοιμάζει κάτι καινούριο. Πρόκειται για το νέο Galaxy A90, για το οποίο δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε μια μικρή λεπτομέρεια για το νέο μοντέλο. Το Galaxy A90 φαίνεται πως θα έρθει με notchless infinity οθόνη.

Η αλήθεια είναι πως η Samsung δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει παρόμοιο όρο για να περιγράψει μια οθόνη.

Με δεδομένο ότι η εταιρεία δεν ονομάζει έτσι συνήθως τις οθόνες των smartphones της (π.χ. Infinity-O, Infinity-U), μάλλον θέλει να δείξει ότι το νέο τηλέφωνο δεν θα διαθέτει κανένα notch ή τρύπα ή οτιδήποτε πάνω στην οθόνη. Προφανώς η οθόνη θα είναι διαφορετική από τα άλλα της τηλέφωνα, όπως το Galaxy S10 ή το Galaxy A8s.

Αν όντως η Samsung έχει διαμορφώσει την οθόνη με αυτό τον τρόπο, τότε σίγουρα το Galaxy A90  θα διαθέτει pop up κάμερα. Αυτό μάλλον επιβεβαιώνεται και από το teaser της Samsung για την εκδήλωση της 10ης Απριλίου.

Ωστόσο, η Samsung προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από τη σειρά Galaxy A και δεν έχει επιτρέψει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες. Μια φήμη θέλει το Galaxy A90 να διαθέτει μια περιστρεφόμενη popup κάμερα. Αν υπάρχει όντως κάτι τέτοιο θα χρειάζεται μόνο ένας αισθητήρας υψηλής ποιότητας. Η Samsung δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα αλλά είναι σίγουρο ότι ετοιμάζει πολύ ωραία πράγματα για τη νέα της σειρά. Δεν μένει παρά να περιμένουμε λίγο καιρό για να τα δούμε

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS