ΑρχικήsecurityWindows 10: Αφαιρούν αυτόματα τις "προβληματικές ενημερώσεις"

Windows 10: Αφαιρούν αυτόματα τις “προβληματικές ενημερώσεις”

Εάν έχετε λάβει αυτόματα τις ενημερώσεις των Windows 10 που δεν είναι συμβατές με τη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η Microsoft λέει ότι τα Windows 10 μπορούν τώρα να αφαιρέσουν τις “προβληματικές ενημερώσεις” χωρίς να απαιτούν αλληλεπίδραση με το χρήστημια λειτουργία που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση ενημερώσεων με πιο σοβαρά προβλήματα ασυμβατότητας, ειδικά εκείνα που εμποδίζουν την εκκίνηση ενός υπολογιστή Windows 10.

Το λειτουργικό σύστημα θα προσπαθήσει από μόνο του να αντιμετωπίσει την αποτυχία απεγκαθιστώντας πρόσφατα εγκατεστημένες ενημερώσεις, αλλά αυτή η «τελευταία λύση» θα ληφθεί μόνο όταν οι άλλες προσπάθειες αυτόματης αποκατάστασης έχουν αποτύχει.

Windows

Γιατί αυτό είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας:

Μερικές φορές έχουμε αναβάλει την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows γιατί… “αφού λειτουργεί καλά γιατί να κουραστώ;” Και ας το παραδεχτούμε – μερικές φορές αυτές οι αναβαθμίσεις χαλάνε παρά διορθώνουν λειτουργίες.

Αναμφισβήτητα, η αναβάθμιση κάθε φορά που υπάρχει μια νέα έκδοση είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε από κακόβουλο λογισμικό και παραβιάσεις δεδομένων τα συστήματα μας.

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορούμε να είμαστε πιο ήρεμοι για τις τρέχουσες αναβαθμίσεις των Windows μας. Αλλά ποτέ μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τα νέα updates γιατί αποτελούν την ασπίδα σας σε πιθανές επιθέσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS