ΑρχικήinetRemove bg δωρεάν online αφαίρεση φόντου από εικόνες

Remove bg δωρεάν online αφαίρεση φόντου από εικόνες

Η Remove.bg είναι μια νέα δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε αυτόματα το φόντο των φωτογραφιών σας.

Η χειροκίνητη αφαίρεση του φόντου από μια φωτογραφία είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή, αλλά δεξιότητες και τις κατάλληλες εφαρμογές. Ένας καλός επεξεργαστής εικόνων μπορεί να κάνει τέλεια δουλειά, αλλά πολλοί χρήστες υπολογιστών δεν διαθέτουν, ή δεν γνωρίζουν να τον χειρίζονται.Remove

Η Remove.bg είναι μια νέα υπηρεσία που προς το παρόν είναι δωρεάν. Η υπηρεσία αυτοματοποιεί τη διαδικασία αφαίρεσης φόντου.

Πως: Απλά επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε, ανεβάστε τη, και να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία για να κατεβάσετε την επεξεργασμένη φωτογραφία στο σύστημά σας.

Ο χρόνος επεξεργασίας είναι σχετικά μικρός, αλλά εξαρτάται από το μέγεθος της εικόνας.

Η online εφαρμογή Remove.bg αφαιρεί το φόντο μιας εικόνας προσπαθώντας να ανιχνεύσει κάποιο άτομο στη φωτογραφία. Η υπηρεσία μπορεί να εντοπίσει μόνο ανθρώπους που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του φόντου από φωτογραφίες με αντικείμενα.

Ένας άλλος περιορισμός είναι ότι μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες μέχρι 8 Megabyte.

Η αφαίρεση φόντου λειτουργεί πολύ καλά αν η υπηρεσία αποδεχτεί την φωτογραφία σας. Εφόσον ο αλγόριθμος αναγνωρίσει κάτι στη φωτογραφία που μοιάζει με άνθρωπο, συνεχίζει και επεξεργάζεται την εικόνα.

Ευελπιστούμε οι μελλοντικές εκδόσεις της online εφαρμογής να καταργήσουν τον περιορισμό “πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος”, για να μπορούν να επεξεργαστούν και φωτογραφίες με αντικείμενα. Έτσι η online εφαρμογή θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη και πρακτική.Αυτό φυσικά προϋποθέτει βελτιστοποιήσεις που θα κάνουν τον έξυπνο αλγόριθμο, κάπως εξυπνότερο για να αναγνωρίζει και αντικείμενα.

____________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS