ΑρχικήinetMoto G7 vs Motorola One Power, ποιο θα επιλέγατε;

Moto G7 vs Motorola One Power, ποιο θα επιλέγατε;

MotorolaΗ Motorola ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία τεσσάρων νέων smartphones της σειράς G. Τα smartphones αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ινδία φέτος. Το Moto G7 θα έρθει με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 636 και θα διαθέτει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά. Από την άλλη, υπάρχει η συσκευή “One Power” της ίδιας εταιρείας, η οποία είναι το πρώτο smartphone της Motorola, που αποτελεί μέρος του προγράμματος Android One της Google. Ποια από τις δύο συσκευές είναι όμως η καλύτερη;

Το Moto G7 διαθέτει μια οθόνη 6,20 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2270 pixel. Από την άλλη πλευρά, το Motorola One Power έχει επίσης μια οθόνη 6,20 ιντσών που προσφέρει ανάλυση 1080 x 2246 pixels.

Όσον αφορά στον επεξεργαστή, το Moto G7 τροφοδοτείται από ένα Qualcomm Snapdragon 632, ο οποίος συνδυάζεται με μνήμη RAM 4GB και εσωτερική μνήμη 64GB, που μπορεί να επεκταθεί σε έως και 128GB μέσω κάρτας microSD. Το Motorola One Power υποστηρίζεται από το chipset Qualcomm Snapdragon 636, το οποίο είναι ελαφρώς ταχύτερο από το Qualcomm Snapdragon 632 στο Moto G7. Η συσκευή έχει μνήμη RAM 4 GB και εσωτερική μνήμη 64 GB, που μπορεί να επεκταθεί σε έως και 256 GB μέσω κάρτας microSD.

Σχετικά με τις κάμερες, το Moto G7 διαθέτει μια διπλή 12MP + 5MP κάμερα στο πίσω μέρος, που έρχεται με έναν αισθητήρα 8MP στο μπροστινό μέρος. Από την άλλη πλευρά, το Motorola One Power διαθέτει διπλές κάμερες 16MP + 5MP στο πίσω μέρος και αισθητήρα 12MP μπροστά.

Το Motorola One Power κυκλοφορεί στην Ινδία με τιμή Rs 15,999. Το τηλέφωνο αποτελεί επίσης μέρος του προγράμματος Android One της Google, το οποίο σημαίνει ότι αυτή η συσκευή θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα λαμβάνουν ενημερώσεις, απευθείας από την Google. Από την άλλη πλευρά, το Motorola G7 αναμένεται να ξεκινήσει στην Ινδία πολύ σύντομα, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS