ΑρχικήinetΟι διαχειριστές σελίδων θα μπορούν να απαντούν στα DM Instagram από τα...

Οι διαχειριστές σελίδων θα μπορούν να απαντούν στα DM Instagram από τα εισερχόμενα του FB

instagramΕν μέσω των αναφορών ότι το Facebook προσπαθεί να ενοποιήσει τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων του, οι οποίες τυγχάνει να είναι οι πιο δημοφιλείς, έχει πλέον επιτρέψει στους διαχειριστές των σελίδων του, να απαντούν στα άμεσα μηνύματα Instagram απευθείας από τα εισερχόμενα του Facebook Page. Αυτό θα τους διευκόλυνε να επικοινωνούν με το ακροατήριό τους σε όλες τις πλατφόρμες που ανήκουν στο Facebook.

Η ανακοίνωση κυκλοφόρησε σε ένα δελτίο τύπου για το Facebook Communities Summit, το οποίο έλαβε χώρα υπό την παρουσία περισσότερων από 400 κοινοτικών ηγετών στην έδρα της εταιρείας στο Menlo Park. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα σύνολο ενημερώσεων προϊόντων, για να τους βοηθήσει να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις κοινότητές τους στη μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στον κόσμο.

Οι νέες λειτουργίες που προστέθηκαν, περιλαμβάνουν πρόσθετα εργαλεία μορφοποίησης δημοσίευσης και τρόπους διαχείρισης ομάδων, όπως τον τρόπο ενημέρωσης ενός μέλους όταν παραβιάζει έναν κανόνα. Έχει επίσης δρομολογηθεί ένα πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει σε ομάδες και εμπορικά σήματα να συνεργαστούν, φέρνοντας ομάδες εγγραφής σε περισσότερους συνεργάτες.

Εκτός αυτού, οι διαχειριστές σελίδας έχουν πλέον τη δυνατότητα να απαντήσουν στα Instagram Direct Messages από τα εισερχόμενά τους στο Facebook Page. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει το βήμα προς την ενίσχυση της ενοποίησης μεταξύ των υπηρεσιών του Facebook όπως αναφέρθηκε πρόσφατα. Είναι λογικό το Facebook να επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν αυτό, καθώς διασφαλίζει ότι θα περνούν επιπλέον χρόνο στον ιστότοπό του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS