ΑρχικήinetΈχετε πρόβλημα ύπνου; Αυτό το AI tracker μπορεί να σας βοηθήσει

Έχετε πρόβλημα ύπνου; Αυτό το AI tracker μπορεί να σας βοηθήσει

ύπνουΑν δεν ανήκετε στο 1% των υπερανθρώπων που δεν χρειάζονται πολύ ύπνο, θα θέλετε σίγουρα να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Η στέρηση του ύπνου μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, να σας εμποδίσει  στο να είστε αποδοτικός στην εργασία σας, ενώ μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθιστώντας σας ευάλωτο σε κάθε είδους ασθένειες.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας προκειμένου να υποτάξετε την αϋπνία. Ένα εργαλείο, όπως το GO2SLEEP, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Αυτή τη στιγμή πωλείται για 69$ το GO2SLEEP, το οποίο παρακολουθεί τη δραστηριότητα του ύπνου, εντοπίζοντας τα πάντα, από τα στάδια του ύπνου και τον καρδιακό ρυθμό μέχρι τις κινήσεις του σώματος. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια περιεκτική αναφορά με βάση τα δεδομένα που έχει καταγράψει, οπότε μέχρι να ξυπνήσετε, θα έχετε διαθέσιμες συμβουλές βελτίωσης του ύπνου για να τις δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα ξεκουραστείτε. Βοηθά επίσης στην παρεμπόδιση του στριφογυρίσματος κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσω ειδοποιήσεων δόνησης, μειώνοντας την πιθανότητα υπνικής άπνοιας.

Το GO2SLEEP διαθέτει μια συνοδευτική εφαρμογή, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε αρχείο για την ποιότητα του ύπνου σας. Μπορείτε ακόμη να συγχρονίσετε το λογαριασμό σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε να μπορείτε να φροντίζετε όλοι για την υγεία του άλλου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS