ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 του Project Rome SDK για Android και iOS

Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.0 του Project Rome SDK για Android και iOS

Σε μια προσπάθεια να μην περιορίζονται οι εφαρμογές σε μία μόνο συσκευή, η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης 1.0 του Project Rome SDK για Android και iOS. Το Project Rome ή αλλιώς τα Remote Systems APIs είναι μια πλατφόρμα -ανεξάρτητη από devices-που βοηθάει στην ανάπτυξη εμπειριών του χρήστη με βάση όλες τις συσκευές. Ουσιαστικά, επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ των Windows συσκευών.

Το Project Rome είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την απρόσκοπτη εμπειρία πολλαπλών συσκευών και πολλαπλών πλατφορμών. Η φιλοσοφία πίσω από το Project Rome είναι απλή. Η app εμπειρία αλλά και τα δεδομένα σας δεν θα πρέπει να συνδέονται με ένα μόνο μηχάνημα. Οι εφαρμογές σας, όπως και τα δεδομένα σας, πρέπει να βρίσκονται συνέχεια μαζί σας.

Project Rome

Έτσι, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργούν εφαρμογές που λειτουργούν σε πολλαπλές συσκευές, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ αυτών χωρίς καμία δυσκολία.

Το Project Rοme περιλαμβάνει λειτουργίες που ορίζονται από το Microsoft Graph και τα SDK τα οποία είναι εγγενή στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, επιτρέποντας έτσι τη χρήση διαφόρων δυνατοτήτων μεταξύ συσκευών και συνδεδεμένων συσκευών και επιτρέποντας στις εφαρμογές να λειτουργούν βασιζόμενες στη ταυτότητα που χρήστη.

Υπάρχουν μερικά σενάρια που μπορούν να αξιοποιηθούν μέσω των REST APIs και των SDKs μέσω του Microsoft Graph. Ορισμένα σενάρια, όπως οι Ειδοποιήσεις, χρησιμοποιούν συνδυασμό των API του Microsoft Graph και του SDK-client. Τα API REST βοηθούν στην γρήγορη και απλή υλοποίηση των χαρακτηριστικών του Project Rοme.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS