ΑρχικήsecurityΤο Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7!

Malwarebytes

Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα αυτόν το μήνα και η ομάδα είπε πως συνέβη μόνο σε συσκευές που τρέχουν Malwarebytes για την εκδοχή 3.6.1 CU 1.0.508 Windows και συγκεκριμένα έχοντας ενεργοποιήσει το premium. Σύμφωνα με μία ανακοίνωση που έγινε σήμερα, η εταιρεία είπε πως η αναβάθμιση του component package 3.6.1 στην εκδοχή 1.0.527 διορθώνει το πρόβλημα και προτείνεται στους χρήστες να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους όσο πιο συχνά μπορούν. Από όσο φαίνεται, το πρόβλημα σχετίζεται με τον συγχρονισμό του πολυεπεξεργαστή και η ομάδα της εταιρείας ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα πως δοκίμαζε μία πιθανή διόρθωση εσωτερικά.

Προκειμένου λοιπόν να μην αντιμετωπίζουν άλλο αυτό το πρόβλημα, όλοι οι χρήστες και ιδίως αυτοί που τρέχουν τα Windows 7 πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση στην τελευταία εκδοχή, όσο το δυνατό πιο σύντομα. Προηγουμένως, οι χρήστες είχαν ενθαρρυνθεί να απενεργοποιήσουν το Malwarebytes για το Windows Web Protection ή να επιστρέψουν σε ένα παλιότερο Malwarebytes για το Windows components package. Σε περίπτωση που κάποιο από τα workarounds χρησιμοποιήθηκαν για την αποθήκευση της λύσης ασφαλείας σε μία Windows 7 συσκευή, θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην πρωτότυπη αναδιαμόρφωση και να εγκαταστήσετε την τελευταία εκδοχή της εφαρμογής.

Να αναφερθεί πως τα Windows 7 εξακολουθούν να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Windows εκδοχές στην αγορά,  παρά την υποστήριξη που παρέχεται τον τελευταίο χρόνο.

Επίσης, η Microsoft ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να παρέχει αναβαθμίσεις για τα Windows 7. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου του 2020 και οι χρήστες που θα τα τρέχουν ακόμα μέχρι τότε, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον προετοιμαστεί για τη μεταφορά σε μία νεώτερη εκδοχή Windows. Αξίζει να αναφερθεί πως η πιο προνομιούχα επιλογή της Microsoft είναι τα Windows 7 αλλά εξακολουθούν να έρχονται αναβαθμίσεις και για τα Windows 8. Επιπλέον, όσον αφορά τα Windows 8, αναμένεται να σταματήσουν στις 10 Ιανουαρίου του 2023.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS