ΑρχικήinetΤο WhatsApp επιτρέπει Stickers τρίτων εφαρμογών στις συνομιλίες του

Το WhatsApp επιτρέπει Stickers τρίτων εφαρμογών στις συνομιλίες του

StickersΤα Stickers στο WhatsApp, κάνουν μία συνομιλία πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική και ως εκ τούτου η εταιρεία εργάζεται συνεχώς για να καταστούν πιο φιλικά προς το χρήστη. Η WhatsApp ενσωμάτωσε τη δυνατότητα προσθήκης Stickers στην εφαρμογή της πέρυσι τον Οκτώβριο και φαίνεται ότι οι χρήστες δεν τα χορταίνουν. Για το λόγο αυτό, για να προσφέρει περισσότερα αυτοκόλλητα στους χρήστες της, η εταιρία WhatsApp που ανήκει στο Facebook, προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση της χρήσης Stickers τρίτων εφαρμογών. Με το χαρακτηριστικό «Stickers Integration», η WhatsApp προσπαθεί να φέρει μια σειρά νέων επιλογών αυτοκόλλητων στα εκατομμύρια των χρηστών της. Μόλις δοκιμαστεί αυτή η νέα ενημέρωση, το WhatsApp θα επιτρέψει στους χρήστες να στέλνουν αυτοκόλλητα από εφαρμογές τρίτων.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα του WABetainfo, η πρώτη εφαρμογή πληκτρολογίου που θα χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης Stickers θα είναι το ‘GBoard’, το οποίο αναπτύχθηκε από την Google. Στο μέλλον, το WhatsApp θα επιτρέψει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης σε περισσότερα app πληκτρολογίου, αλλά επί του παρόντος θα παραμείνει αποκλειστικά στο GBoard.

Παρόλο που η δυνατότητα ενσωμάτωσης Stickers έχει ήδη ενεργοποιηθεί στο WhatsApp από τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη στο GBoard. Η WhatsApp ζήτησε από την Google να τη δοκιμάσει, ώστε να ξεκινήσει σύντομα και για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με την αναφορά, η λειτουργία ενσωμάτωσης αυτοκόλλητων θα ενεργοποιηθεί στο WhatsApp για το GBoard τις ερχόμενες εβδομάδες.

Αυτήν τη στιγμή, αν προσπαθήσετε να στείλετε αυτοκόλλητα στο WhatsApp μέσω του GBoard, θα δείτε ότι τα αυτοκόλλητα που στέλνετε μετατρέπονται σε εικόνες. Όταν η πιο πρόσφατη δυνατότητα ενσωμάτωσης Stickers θα ενεργοποιηθεί, το WhatsApp θα αρχίσει να δέχεται τα αυτοκόλλητα που στέλνονται από το GBoard χωρίς αυτά να μετατρέπονται πλέον σε εικόνες.

Οι παλαιότεροι χρήστες είχαν περιοριστεί να χρησιμοποιούν μόνο τα Stickers που τους παρέχονται από την εφαρμογή, αλλά τώρα με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση, οι χρήστες θα έχουν περισσότερες επιλογές. Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή, μόνο το GBoard θα διαθέτει αυτή τη λειτουργία, αλλά μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε περισσότερες εφαρμογές τρίτων, που θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS