ΑρχικήsecurityΈπεσε το Gmail: Xρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν error 404

Έπεσε το Gmail: Xρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν error 404

Το Gmail φαίνεται ότι είναι εκτός λειτουργίας και δεν λειτουργεί καθώς οι χρήστες του Google email client έχουν αναφέρει ζητήματα σύνδεσης.

Το Gmail είναι η λύση email της Google που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά σήμερα το πρωί οι χρήστες επέμειναν ότι δεν μπορούν να συνδεθούν, αλλά η εφαρμογή παρουσιάζει στους χρήστες ένα σφάλμα 404.

Έχουν καταγραφεί πάνω από 400 αναφορές από χρήστες που επιμένουν ότι το Gmail δεν λειτουργεί σωστά. Πολλοί φαν του Gmail δήλωσαν στο Twitter την απογοήτευση τους σχετικά με το θέμα.

Gmail

Κάποιος είπε: “Τι συμβαίνει με το Gmail; Από τότε που γεννήθηκα δεν έχω δει το Gmail να πέφτει αλλά σήμερα νομίζω ότι έπεσε.” Ένας άλλος δήλωσε: “Οι servers Gmail του Google είναι εκτός λειτουργίας. Δεν είναι σε θέση να συνδεθούν στην Ινδία“. Ένας τρίτος δήλωσε: “Το Gmail είναι σήμερα εκτός λειτουργίας; Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον εκτιμώμενο χρόνο επαναφοράς; Ένας τέταρτος δήλωσε: “Το Gmail έχει πέσει; Βλέπω error 404”.

Το Gmail φαίνεται να παρουσιάζει στους χρήστες σφάλμα 404 και στα desktop και στην εφαρμογή του για κινητά. Ένας αριθμός χρηστών έχει δημοσιεύσει μια εικόνα του σφάλματος. Αναφέρει: “Η ζητούμενη διεύθυνση URL δεν βρέθηκε σε αυτό το server. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε.”

Ένας χρήστης έστειλε ειδικότερα ένα screenshot του σφάλματος στο λογαριασμό Gmail του Twitter της Google που απάντησε.

Η εταιρεία επέμεινε ότι δεν υπήρχαν «διακοπές» με την υπηρεσία και επέμεινε ότι ο χρήστης προσπαθεί να εκκαθαρίσει την μνήμη cache του browser και τα cookies.

Η απάντηση της Google διαβάστηκε: “Γεια σας, δεν υπάρχει καμία διακοπή, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε την μνήμη cache του browser και τα cookies για να δείτε αν αυτό βοηθά.”

Επί του παρόντος δεν είναι σαφές εάν η εκτέλεση μιας τέτοιας ενέργειας επιδιορθώνει τα τρέχοντα προβλήματα που μαστίζουν τον email client.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS