ΑρχικήinetΤο Dell XPS 13 (9380) Developer Edition διατίθεται τώρα με το Ubuntu...

Το Dell XPS 13 (9380) Developer Edition διατίθεται τώρα με το Ubuntu Linux

Dell Εάν είστε χρήστης Linux desktop, ήρθε η ώρα να χαρείτε. Γιατί; Επειδή η Dell ανανέωσε το XPS 13 Developer Edition laptop. Μην σας τρομάζει το “Developer” στην ονομασία -είναι ένας φοβερός υπολογιστής όχι μόνο για devs, αλλά και για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες και φοιτητές. Η ονομασία “Developer Edition” δηλώνει απλά ότι έχει pre-loaded το Ubuntu Linux.

Σε αυτή την καινούρια έκδοση του notebook, που ονομάζεται “9380”, η Dell συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ομορφιά και τη λεπτότητα, αλλά έχει προσθέσει και ορισμένες βελτιωμένες προδιαγραφές. Ειδικά οι χρήστες Web κάμερας θα χαρούν όταν μάθουν ότι το νέο XPS 13 έχει τώρα την κάμερα στην κορυφή της οθόνης και όχι στο κάτω μέρος!

“Το 9380 αντιπροσωπεύει την όγδοη γενιά της σειράς εκδόσεων Ubuntu-based XPS 13 developer της Dell. Η πρώτη γενιά έκδοσης ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια και μαζί με τα Precision mobile workstations, που κυκλοφόρησαν το 2015, φτιάχνουν το Project Sputnik.

“Παρόλο που υπάρχουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν το τελευταίο developer edition, αυτό που θα φέρει την περισσότερη χαρά είναι η νέα θέση της κάμερας. Στο μοντέλο 9370 η κάμερα ήταν τοποθετημένη στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο νέο 9380 η κάμερα έχει μετακινηθεί στο πάνω μέρος, παρέχοντας μια πολύ πιο κολακευτική όψη του χρήστη και διατηρώντας παράλληλα τον κομψό, συμπαγή σχεδιασμό του συστήματος. Πέρα από αυτά, η νέα έκδοση υποστηρίζει αυτόματη αναστολή, η οποία επιτρέπει στο σύστημα να επανέλθει πολύ πιο γρήγορα από την κατάσταση αδράνειας”, λέει ο Barton George, υπεύθυνος του Project Sputnik και του Linux στην Dell.

Το νέο Dell διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν διαφορετική διαμόρφωση με επιλογές για επεξεργαστές, μνήμη RAM, αποθήκευση και ανάλυση.

  • Επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς i3, i5 και i7 (Intel Whisky Lake U, 15W, non -vPro)
  • Ubuntu 18.04 LTS preloaded
  • InfinityEdge display με τοποθέτηση κάμερας στο πάνω μέρος
  • Μεγαλύτερη ευκολία στο άνοιγμα
  • Υποστήριξη ανάλυσης FHD και UHD
  • Μέχρι 16GB μνήμης LPDDR3 στα 2133MHz
  • 1 x NVMe slot για 2230-128GB / 2280 έως 2TB
  • Thunderbolt 3 (x2) με USB3.1 Gen2 + type-C x1 με ταχύτητα USB3.1 Gen2
  • Βελτιωμένο Thunderbolt runtime power management
  • Killer 1435 802.11ac [2 × 2] + Bluetooth 4.2

Ευτυχώς, η κυκλοφορία του Dell XPS 13 (9380) Developer Edition δεν είναι μόνο υπόθεση των ΗΠΑ. Είναι επίσης διαθέσιμο στο διαδίκτυο για όσους βρίσκονται στον Καναδά και στην Ευρώπη. Όσον αφορά στην Ευρώπη, η Dell έχει ανακοινώσει τον ακόλουθο κατάλογο χωρών. Για κάποιο λόγο, στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούν ακόμα να το αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, παρά μόνο μέσω chat.

Αυστρία

Βέλγιο (ολλανδικά και γαλλικά)

Ελβετία (γερμανικά και γαλλικά)

Γερμανία

Δανία

Ισπανία

Γαλλία

Ιρλανδία

Ιταλία

Ολλανδία

Νορβηγία

Σουηδία

Ηνωμένο Βασίλειο

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS