ΑρχικήinetActionDash: Νέο Android app δείχνει πόσο χρόνο περνάτε σε εφαρμογές

ActionDash: Νέο Android app δείχνει πόσο χρόνο περνάτε σε εφαρμογές

Επιτέλους ήρθε το ActionDash, η καινούρια και χρήσιμη Android εφαρμογή, η οποία θα δείχνει με ακρίβεια τον χρόνο που δαπανάτε καθημερινά στα social media και σε άλλες εφαρμογές του κινητού σας!

ActionDash

Τι να περιμένουμε από το καινούριο ActionDash;

Η εφαρμογή ActionDash αποτελεί μία εναλλακτική του Digital Wellbeing από την Google. Επίσης, είναι συμβατή με όλες τις Android συσκευές που τρέχουν το Android Lollipop και τις επόμενες εκδοχές. Το ActionDash σχεδιάστηκε από το Action Launcher και είναι ήδη διαθέσιμο στο Google Play Store! Το νέο app σας προσφέρει στατιστικά σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, τον χρόνο που καταναλώνετε σε κάθε μία από αυτές και το πόσες φορές τις ανοίγετε μέσα στην μέρα. Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε τον συνολικό χρόνο που είναι ανοιχτή η οθόνη σας ή μόνο τον χρόνο που έχει καταναλωθεί σε διάφορες εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το Instagram, το Youtube και άλλες.

Πέρα από τα πλεονεκτήματα του ActionDash, να επισημανθεί πως δεν λειτουργεί ακριβώς όπως το Digital Wellbeing από την Google. Δυστυχώς στο ActionDash αν επιθυμείτε να θέσετε χρονοδιακόπτες για να μειώσετε το χρόνο που καταναλώνετε σε εφαρμογές, δεν θα μπορέσετε να το κάνετε, καθώς δεν υπάρχει τέτοιο feature. Μέχρι στιγμής, οι developers εστίασαν στο να προσφέρουν insights και δεδομένα, με κύριο στόχο να συνειδητοποιήσουν οι users  τον πραγματικό χρόνο που «σπαταλούν» σε εφαρμογές. Σίγουρα, η Android εφαρμογή δίνει ένα καθημερινό report με λεπτομέρειες, ένα dark mode και άλλα χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία θα είναι επί πληρωμή.

Μέχρι στιγμής, η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store εντελώς δωρεάν. Όμως σε περίπτωση που επιθυμείτε να απομακρύνετε τις διαφημίσεις, μπορείτε να πληρώσετε ένα μικρό ποσό στην εφαρμογή. Τέλος, έχει δοθεί και η υπόσχεση πως θα προστεθεί το feature της προστασίας δεδομένων και δεν θα μοιράζεται τίποτα με στους developers.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS