ΑρχικήReviewsΕπιταχύνετε το Google Chrome με αυτό το Tab-Reducing Extension

Επιταχύνετε το Google Chrome με αυτό το Tab-Reducing Extension

ChromeΟι περισσότεροι από εμάς, ειδικά όσοι χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους στη δουλειά, έχουμε την τάση να ανοίγουμε πολλές καρτέλες ταυτόχρονα. Τις χρησιμοποιούμε σαν προσωρινούς σελιδοδείκτες για πράγματα που θέλουμε να κάνουμε ή να παρακολουθήσουμε αργότερα. Και μπορεί να είναι πρακτικό το να έχουμε πολλές καρτέλες ανοιχτές για να έχουμε όλα όσα θέλουμε άμεσα διαθέσιμα, δυστυχώς όμως αυτή η πρακτική μπορεί να κάνει πιο αργή την λειτουργία της συσκευής μας.

Η συνήθεια αυτή μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα σε ορισμένες περιπτώσεις, απλά επειδή αφήνοντας όλες αυτές τις καρτέλες ανοιχτές, ειδικά χρησιμοποιώντας το Google Chrome, έχει σαν αποτέλεσμα να απασχολούνται μεγάλα ποσά μνήμης στον υπολογιστή.

Το One Tab είναι μια επέκταση Chrome που σας επιτρέπει ουσιαστικά να διατηρείτε όλες αυτές τις καρτέλες ανοιχτές, χωρίς στην ουσία να είναι ανοικτές.

Το Extension, θα μετατρέψει όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας σε μια λίστα. Όταν χρειάζεστε ξανά πρόσβαση σε αυτές, μπορείτε να επαναφέρετε την μεμονωμένη καρτέλα που χρειάζεστε ή όλες τις καρτέλες σας ταυτόχρονα. Οι δημιουργοί της επέκτασης λένε ότι η χρήση της μπορεί να εξοικονομήσει έως και 95% της μνήμης του υπολογιστή σας. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από το πόσες καρτέλες αφήνετε ανοιχτές τακτικά, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, θα υπάρξει σίγουρα εξοικονόμηση μνήμης.

Αυτός ο κατάλογος καρτελών μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια ιστοσελίδα αν θέλετε, ώστε να μπορείτε να τον μοιραστείτε με φίλους.

Παρόλο που το εντυπωσιακό αυτό χαρακτηριστικό είναι από μόνο του εξαιρετικό, το πραγματικό κέρδος που προσφέρει είναι η εξοικονόμηση μνήμης. Εάν αφήνετε πολλές καρτέλες ανοιχτές σε τακτική βάση, θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ του να έχεις έναν λειτουργικό υπολογιστή και του να περιμένεις υπομονετικά κάθε καρτέλα να φορτώσει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS