ΑρχικήinetΊσως έρθει σύντομα το Motorola RAZR με αναδιπλούμενη οθόνη!

Ίσως έρθει σύντομα το Motorola RAZR με αναδιπλούμενη οθόνη!

Ένα πρόσφατο report από το World Intellectual Property Organization μπορεί να μας έχει δώσει μια πρώτη ματιά στο νέο Motorola RAZR, το οποίο θα έρθει με αναδιπλούμενη οθόνη! Το σχέδιο που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2018 και εντοπίστηκε από διάφορες πηγές, φαίνεται να δείχνει μία συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη στο πλάι, μαζί με μία δεύτερη μικρότερη οθόνη από την εξωτερική μεριά.

RAZR

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, το site «The Wall Street Journal» ανέφερε πως η Motorola σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει το RAZR, ως ένα νέο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη στα 1.500 δολάρια τον επόμενο μήνα. Παρόλο που το όνομα RAZR δεν εμφανίζεται πουθενά στο registration του Motorola Mobility, το σχέδιο έχει μια παράξενη ομοιότητα με το ακουστικό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής. Η μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται στο εσωτερικό του τηλεφώνου, όπου ο παλιός συνδυασμός της οθόνης και των κουμπιών έχουν αντικατασταθεί με μια μονή, μακριά και αναδιπλούμενη οθόνη. Έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το αν η Motorola θα φέρει πίσω τον RAZR σχεδιασμό, μετά την άδεια που έδωσε η HDM στη Nokia, η οποία επανακυκλοφόρησε το Nokia 3310 στο 2017 και το Nokia 8810 το 2018.

Ο σχεδιαστής του νέου RAZR, Paul Pierce δήλωσε πριν ένα μήνα πως θεώρησε πως υπήρξε μία ευκαιρία για να κυκλοφορήσει ξανά το παλιό τηλέφωνο αλλά τελικώς η ομάδα του θέλησε να προσπαθήσει να δώσει κάτι που θα χαρακτηριστεί ως «breakthrough». Το συγκεκριμένο breakthrough θα μπορούσε να έρθει σύντομα, χάρη στις αναδιπλούμενες οθόνες, χαρακτηριστικό που θα φέρει το νέο μοντέλο κοντά με το αναμενόμενο της Samsung που θα έχει ίδιο feature. Ειδικότερα, η τεχνολογία με τις ευέλικτες οθόνες θα επιτρέψει στο smartphone της Motorola να αποκτήσει το ίδιο σχέδιο όπως το πρωτότυπο RAZR, χωρίς τους συμβιβασμούς σε ένα σύγχρονο interface. Επιπλέον, ο Paul πρόσθεσε πως οι πελάτες παλιότερα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με το RAZR που ανοιγόκλεινε η οθόνη και ο στόχος είναι να κατανοηθεί από την ομάδα της εταιρείας πως θα δημιουργηθεί το νέο μοντέλο που θα δώσει μία απίστευτα διασκεδαστική εμπειρία!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS