ΑρχικήinetΗ Apple θα λανσάρει σύντομα το iPad Mini 5 και άλλα νέα...

Η Apple θα λανσάρει σύντομα το iPad Mini 5 και άλλα νέα μοντέλα

Σύμφωνα με νέα reports, το καινούριο Apple iPad Mini 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019, με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή και ένα χαμηλού κόστους panel οθόνης.

Apple

Αν πάμε πίσω στο προηγούμενο έτος, η Apple αναβάθμισε το iPad Pro lineup με το λανσάρισμα ενός νέου iPad Pro που είχε βιονικό επεξεργαστή A12Χ και FaceID. Σήμερα, η εταιρεία είναι έτοιμη να ανανεώσει τη σειρά iPad Mini και προσθέτει το καινούριο iPad Mini 5 μαζί με άλλα δύο iPad μοντέλα. Σύμφωνα με πηγές, η σειρά για τα επερχόμενα μοντέλα της Apple θα χειριστεί από τρεις εταιρείες. Ειδικότερα, η εταιρεία που βασίζεται στην Ταϊβάν, GIS (General Interface Solution) θα κατασκευάσει περίπου 40% των touch panels που χρειάζονται για το νέο iPad και το υπόλοιπο 60% των touch panels θα συμπληρωθεί από την εταιρεία TPK Holding που έχει τη βάση της επίσης στην Ταϊβάν και την O-film Technology που βασίζεται στην Κίνα.

Αξίζει να επισημάνουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε reports πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το iPad Mini 5. Ο αξιόλογος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει από πέρυσι πως η εταιρεία θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια καινούρια εκδοχή των iPad Mini, πιθανώς του iPad Mini 5, με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή και ένα panel χαμηλού κόστους την άνοιξη του 2019. Μέσα σε αυτές τις προβλέψεις, ο Kuo δεν είπε κάτι για τις τιμές που θα έχουν τα iPad πέμπτης γενιάς αλλά παρόλα αυτά ανέφερε πως η συσκευή δεν θα περιλαμβάνει τεράστιες αλλαγές σχεδιασμού στον επεξεργαστή. Επίσης, είναι πολύ πιθανό για τους χρήστες να δουν το χαρακτηριστικό του touch ID στο νέο iPad Mini 5. Ακόμα, τον περασμένο μήνα, είχε αναφερθεί από τους China Times πως η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νέο iPad μοντέλο μαζί με δύο χαμηλού κόστους μοντέλα των 9.7-inch με ένα στενότερο frame και με μεγαλύτερη οθόνη 10-inch μέσα στο 2019.

Η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμα μία επίσημη δήλωση αλλά όπως κάθε χρόνο θα περιμένουμε τον Μάρτιο για τα ξεχωριστά events της Apple για την αποκάλυψη των νέων iPads!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS