ΑρχικήHow ToΠώς να επιταχύνετε την απόδοση του iPhone με αυτά τα κόλπα

Πώς να επιταχύνετε την απόδοση του iPhone με αυτά τα κόλπα

 

iPhoneΜε την πάροδο των χρόνων και τη συνεχή χρήση, πολλά iPhone αρχίζουν αναπόφευκτα να επιβραδύνουν και να μην λειτουργούν τόσο γρήγορα όσο πριν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αντικαταστήσετε το τηλέφωνο, καθώς το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με λίγα κόλπα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές συντήρησης για να βελτιώσετε την απόδοση του iPhone σας.

Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας

Απενεργοποίηση σημαίνει ότι το smartphone δεν χρησιμοποιείται για λίγο, το οποίο στην πραγματικότητα επιτρέπει στο τηλέφωνο να «ξεκουραστεί». Όταν απενεργοποιηθεί, το τηλέφωνο ξεκαθαρίζει τη μνήμη του και η «πίεση» του να λειτουργεί συνεχώς εξαφανίζεται. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στο iPhone να λειτουργεί καλύτερα όταν ενεργοποιηθεί ξανά. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε αρκετό χρόνο «ξεκούρασης» για καλύτερα αποτελέσματα.

Έχετε γνώση των εφαρμογών σας

Όσον αφορά στη μνήμη, οι εφαρμογές χρησιμοποιούν μνήμη ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται. Απλά κάντε διπλό κλικ στο «home button» σας και θα εμφανιστεί η λίστα των εφαρμογών που εκτελούνται στο iPhone σας. Η καλύτερη επιλογή είναι να «καθαρίζετε» τις τρέχουσες εφαρμογές σας κάθε τόσο. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, κρατήστε περίπου τρεις έως πέντε εφαρμογές. Προσπαθήστε να μην αφήσετε το τηλέφωνό σας να τρέχει ταυτόχρονα περισσότερες από 10.

Διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε

Η ύπαρξη πολλών εφαρμογών μπορεί να σας επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς, καθώς το iPhone σας είναι εξοπλισμένο με κάθε εργαλείο που έχετε κατεβάσει και μπορεί να χρειαστείτε στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καλό, καθώς η υπερφόρτωση του αποθηκευτικού χώρου του τηλεφώνου σας το επιβραδύνει. Το τηλέφωνο χρειάζεται ελεύθερο χώρο αποθήκευσης για να μπορέσει να εκτελεί διαδικασίες. Χωρίς τον ελεύθερο χώρο, περιορίζετε το τηλέφωνο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο τον ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να συγκεντρώσει για να εκτελεί τις εφαρμογές σας. Αν έχετε εφαρμογές που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερο να τις αφαιρέσετε από το τηλέφωνό σας, για να δώσετε τη δυνατότητα για ταχύτερη επεξεργασία.

Ενημερώστε το iOS

Η ενημέρωση είναι καλό να γίνεται, παρόλο που μπορεί να φαίνεται ενοχλητική καθώς ποτέ δεν ξέρετε πόσο χρόνο χρειάζεται. Οι αναβαθμίσεις του iOS τείνουν να διορθώνουν προβλήματα στο τηλέφωνό σας και να βελτιώνουν την απόδοση του με νέες λειτουργίες. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να έχετε την τελευταία έκδοση iOS του iPhone για να διατηρήσετε υγιές το τηλέφωνό σας.

Διαγραφή δεδομένων μνήμης και εφαρμογών

Εάν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας, πρέπει επίσης να διαγράφετε τα δεδομένα ιστορικού στο διαδίκτυο και των εφαρμογών σας σε τακτά διαστήματα. Τα δεδομένα ιστορικού καταλαμβάνουν επίσης χώρο στο τηλέφωνό σας. Για να απαλλαγείτε από αυτά, ανοίξτε τις ρυθμίσεις σας, βρείτε και πατήστε το Safari, μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή «Clear History and Data» και εξασφαλίστε ξανά κάποιο χώρο για το iPhone σας.

Σχετικά με τα δεδομένα εφαρμογών, αυτό ισχύει κυρίως για εφαρμογές με εξατομικευμένες ρυθμίσεις ή παιχνίδια που λειτουργούν χωρίς σύνδεση. Αν δεν τα χρησιμοποιείτε πια, θα ήταν καλύτερο να τα αφαιρέσετε γρήγορα από το σύστημα του τηλεφώνου σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε «Settings», στη συνέχεια «General and iPhone storage». Μόλις βρεθείτε στην οθόνη αποθήκευσης του iPhone, θα δείτε τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και τη μνήμη που χρησιμοποιούν. Δώστε προτεραιότητα σε αυτές που θέλετε να διαγράψετε πρώτα, και στη συνέχεια σβήστε εκείνες που έχουν τεράστιο μέγεθος, περίπου 500MB και άνω. Κάντε κλικ σε αυτές τις εφαρμογές για να βρείτε το κουμπί«Delete App».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS