ΑρχικήUpdatesΤα Google Docs, Sheets, Slides and Sites λαμβάνουν το νέο Material Design

Τα Google Docs, Sheets, Slides and Sites λαμβάνουν το νέο Material Design

MaterialΗ Google ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε τη μακρόπνοη ανανέωση της ενημερωμένης έκδοσης Material Design για Docs, Sheets, Slides and Sites της εταιρείας, αφού πρώτα δοκίμασε αυτήν την ενημέρωση στις εφαρμογές G Suite, με το νέο της σχεδιασμό για το Google Drive πέρυσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά ή άλλες αλλαγές εδώ. Τα πάντα εξακολουθούν να είναι εκεί όπου βρίσκονταν. Πρόκειται μόνο για μια ανανέωση του σχεδιασμού.

Αυτό που μπορείτε να περιμένετε να δείτε, όταν λάβετε την ενημέρωση, είναι διαφορετικές γραμματοσειρές, ελαφρώς αναθεωρημένους ελέγχους και κάποια νέα εικονογραφία. Υπάρχουν επίσης νέα χρώματα εδώ και εκεί, αλλά στην ουσία αυτό είναι όλο.

Η Google ξεκίνησε την ανάπτυξη αυτού του νέου σχεδιασμού για τους συνδρομητές της G Suite στο πρόγραμμα Rapid Release σήμερα και όλοι όσοι είναι σε αυτό θα πρέπει να το λάβουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Εκείνοι οι χρήστες των οποίων τα admins είναι λίγο πιο επιφυλακτικά και παραμένουν στο πρόγραμμα Scheduled Release θα δουν το νέο σχεδιασμό γύρω στις 11 Φεβρουαρίου. Η Google συνήθως δεν λέει πότε τα χαρακτηριστικά αυτά ξεκινούν για τους ελεύθερους χρήστες, αλλά είναι πολύ πιθανό να τα δείτε τον επόμενο μήνα.

Η Google δρομολόγησε ενημερωμένα σχέδια για τις περισσότερες εφαρμογές ιστού και κινητής τηλεφωνίας κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Το Google Calendar ήταν μια από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές που απέκτησε αυτήν την ενημέρωση και με την προσθήκη των εφαρμογών παραγωγικότητας της G Suite, η εταιρεία ολοκλήρωσε πλέον το έργο αυτό – έως ότου κυκλοφόρησε τις ενημερωμένες οδηγίες Material Design.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS