ΑρχικήinetΑντικαταστήστε τα Windows 7 με Linux Netrunner 19.01 "Blackbird"

Αντικαταστήστε τα Windows 7 με Linux Netrunner 19.01 “Blackbird”

Netrunner 19.01 “Blackbird”:  Τα Windows 7 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα. Είναι μια εμπειρία που ευχαριστεί πολλούς χρήστες. Δεν υπάρχουν λογισμικά ζητήματα ή αναγκαστικές ενημερώσεις. Τα Windows 10 είναι το ακριβώς αντίθετο. Χωρίς παρεξήγηση, το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft μπορεί να μην είναι εντελώς κακό, αλλά έχει πολλές λάθος επιλογές σχεδίασης Το χειρότερο από όλα, έχει αποδειχθεί πολύ buggy – έχει διαγράψει σημαντικά αρχεία χρήστη! Αυτό είναι τρομακτικό …

Επειδή λοιπόν, πολλοί ήταν οι Windows χρήστες που πέρασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα τόσο με τα Windows 8.x όσο και στα Windows 10, επιλέγουν να παραμείνουν στα Windows 7.

Δυστυχώς, ξεκινώντας από σήμερα, η αντίστροφη μέτρηση για τα Windows 7 αρχίζει. Σε ακριβώς ένα χρόνο, η Microsoft θα τερματίσει την υποστήριξη για τα Windows 7. Ουσιαστικά, ενώ τα Windows 7 θα εξακολουθούν να λειτουργούν, θα είναι ανόητο να χρησιμοποιούμε ένα μη υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα.

Netrunner

Οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να «αναβαθμίσετε» σε Windows 10 ή να επιλέξετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το Netrunner 19.01 “Blackbird” ένα βασισμένο σε Linux λειτουργικό σύστημα που θυμίζει τα Windows 7 – κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εάν δεν θέλετε να εκτελείτε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, θα πρέπει σίγουρα να δώσετε μια ευκαιρία στο Blackbird.

Το Blackbird διαθέτει ένα νέο theme που ονομάζεται “Netrunner Black” και βασίζεται σε ένα σκοτεινό οπτικό επίπεδο. Χρησιμοποιώντας το Kvantum Theme και το Alpha-Black Plasma Theme μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο τρισδιάστατο σχέδιο. Για όσους προτιμούν την κλασσική εμφάνιση, η επιστροφή στο γνωστό LNF είναι μερικά απλά βήματα μακριά.

Επιπλέον, όσοι έχετε συνηθίσει το μενού έναρξης των Windows 7, θα νιώσετε πολύ άνετα με αυτό το λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Linux. Το Netrunner αξιοποιεί το εξαιρετικό KDE Plasma desktop περιβάλλον το οποίο προσφέρει μια πολύ οικεία εμπειρία. Συνολικά, το Netrunner είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη λειτουργικά συστήματα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το Linux, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS