ΑρχικήReviewsΟι πρώτες εντυπώσεις από το Huawei Y9

Οι πρώτες εντυπώσεις από το Huawei Y9

Y9

Η Huawei ξεκίνησε τη νέα χρονιά, με την κυκλοφορία του μοντέλου Y9 στην Ινδία. Το smartphone διατίθεται για Rs 15,990.

Κατασκευή και σχεδιασμός

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός του Huawei Y9 είναι σίγουρα εντυπωσιακά. Έχει μια μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών, ενώ το γυαλιστερό φινίρισμα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου του δίνει μια εξαιρετική εμφάνιση. Επιπλέον, το Huawei Y9 έρχεται σε μια ποικιλία μαύρου και μπλε χρώματος.

Το Huawei Y9 διαθέτει κουμπιά έντασης ήχου και κουμπί τροφοδοσίας στο δεξί άκρο και τη θήκη για τη SIM στα αριστερά. Το τηλέφωνο υποστηρίζει dual micro SIM και μια κάρτα microSD. Στην κάτω άκρη, το τηλέφωνο διαθέτει θύρα microUSB, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και ηχεία.

Στο πίσω μέρος, το smartphone διαθέτει διπλή κάμερα, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και αρκετό ελεύθερο χώρο για να το κρατάτε με άνεση.

Το τηλέφωνο διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD πλήρους προβολής, με αναλογία διαστάσεων 19,5: 9 και ανάλυση 1080 x 2340 pixel. Διαθέτει επίσης μια εγκοπή, που στεγάζει τη μπροστινή διπλή κάμερα.

Λογισμικό και λειτουργικό σύστημα

Το Huawei Y9 τροφοδοτείται από ένα chipset Hisilicon Kirin 710. Ενώ στη Μαλαισία το smartphone κυκλοφόρησε με μνήμη RAM 6 GB και έκδοση με RAM 4 GB, στην Ινδία αναγγέλθηκε μόνο το δεύτερο μοντέλο. Το Y9 έρχεται με ενσωματωμένη αποθήκευση 64 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω στα 400 GB μέσω microSD.

Το Huawei Y9 έρχεται με το Android Oreo out-of-the-box, το οποίο διαθέτει το EMUI της εταιρείας. Όπως και με τα Honor 8C και Realme U1, το Huawei Y9 διαθέτει μια ειδική λειτουργία gaming DND, η οποία σας δίνει μια απρόσκοπτη εμπειρία με τη σίγαση κλήσεων και μηνυμάτων κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Φωτογραφική Μηχανή

Το smartphone διαθέτει μια εγκατάσταση τεσσάρων φωτογραφικών μηχανών με αισθητήρες ” dual AI” μπροστά και πίσω. Διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 13 MP με διάφραγμα f / 1.8 και δευτερεύοντα αισθητήρα 2 MP με διάφραγμα f / 2.4. Ο δευτερεύων αισθητήρας είναι επίσης ο αισθητήρας βάθους. Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή διαθέτει επίσης μια εγκατάσταση διπλής κάμερας – μια μονάδα 16 MP με διάφραγμα f / 2,0 και αισθητήρα βάθους 2 MP με διάφραγμα f / 2,4. Το τηλέφωνο υποστηρίζει επίσης λειτουργία πορτρέτου και στις δύο κάμερες.

Μπαταρία

Η μπαταρία είναι ένα ακόμα δυνατό χαρακτηριστικό του Huawei Y9. Η συσκευή τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.000 mAh και έρχεται με μια υπόσχεση για σχεδόν 30 ώρες διάρκειας ζωής.

Εν κατακλείδι,το Huawei Y9 φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ειδικά για τους χρήστες που αγαπούν να παρακολουθούν πολλά βίντεο και απολαμβάνουν να παίζουν παιχνίδια στο κινητό τους. Επίσης η τιμή των Rs 15.000 είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική κάτι που είναι επίσης θετικό γι αυτό. Μένει μόνο να δούμε αν θα καταφέρει να νικήσει τον ανταγωνισμό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS