ΑρχικήinetΜπορούν τα Apple AirPods να κατασκοπεύσουν τις συνομιλίες σας;

Μπορούν τα Apple AirPods να κατασκοπεύσουν τις συνομιλίες σας;

AirPodsΗ χρήση της λειτουργίας “Live Listen” των AirPods για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον πραγματικό της σκοπό, είναι κάτι που πιθανόν η Apple δεν θέλει να συμβεί.

Μετά το φόβο ότι τα έξυπνα ηχεία, όπως τα ηχεία “Echo” του Amazon, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να παρακολουθήσουν συνομιλίες, ήρθε η σειρά να ανησυχήσουμε και για τα ασύρματα ακουστικά AirPods της Apple. Η Apple με την έκδοση iOS 12 για το iPhone και το iPad έχει εισαγάγει ένα νέο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται “Live Listen”, για τα AirPods, στόχος των οποίων είναι να βοηθούν άτομα με προβλήματα ακοής. Η λειτουργία “Live Listen” των AirPods, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση συνομιλιών. “Όμως, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το “Live Listen” για να κατασκοπεύσουν το αφεντικό ή κάποιο συνεργάτη τους κρύβοντας το iPhone τους στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα τους. Όποιος χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο μπορεί απλά να αυξήσει την ένταση του μικροφώνου του iPhone του για να ακούσει μέσω των AirPod”.

Η χρήση της λειτουργίας για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον λόγο για το οποίο δημιουργήθηκε, μπορεί να είναι ανησυχητική για την εταιρεία. Η Apple δίνει μεγάλη σημασία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.

Η λειτουργία “Live Listen” εισήχθη σε μια ενημέρωση λογισμικού iPhone το Σεπτέμβριο για τα AirPods της Apple. Προηγουμένως, ήταν διαθέσιμη σε μερικά μοντέλα βοηθητικών ακουστικών με πιστοποίηση της Apple. Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα λάβει υπόψη το θέμα και θα προωθήσει μια ενημερωμένη έκδοση για την επίλυση του προβλήματος ή τη μείωση του εύρους του, ώστε η εμβέλεια λήψης ήχου να μην εκτείνεται πέρα ​​από το δωμάτιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS