Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Apple Podcasts: 4 νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να προστεθούν

Αν και όλοι γνωρίζουν πως τα Apple Podcasts δεν είναι τέλεια, είναι γεγονός πως έχουν βελτιωθεί από τα παλιότερα χρόνια. Παρακάτω ακολουθούν τέσσερα νέα features, τα οποία θα θέλαμε να δούμε σύντομα στο iOS 13.

Apple Podcasts

1. Φόρτωση περιεχομένου από το iCloud Drive/Files App

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το Overcast. Τo Overcast δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζει κανείς αρχεία ήχου μέσω του επίσημου site του και για την ακρίβεια πρόσφατα αναβαθμίστηκε και έδωσε 10GB χώρο αποθήκευσης στους χρήστες. Σε αντίστοιχη κίνηση προέβη και η εταιρεία Castro. Ωστόσο, η απουσία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού από την Apple αποτελεί μία αδυναμία του iOS, καθώς στην περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να ακούσει ένα αρχείο mp3, πρέπει πρώτα να συνδεθεί στο Mac ή να μπει στο Safari.

2. Κλικς σε Time Stamps

Ένα πολύ χρήσιμο feature για τα Apple Podcasts είναι τα «clickable timestamps». Άλλες εταιρείες όπως η Overcast έχουν ήδη τέτοιο χαρακτηριστικό. Η Apple δεν το έχει ακόμα αλλά αν το προσθέσει, οι users σίγουρα θα είναι ικανοποιημένοι, διότι θα έχουν την ευκαιρία να ακούν μόνο τα topics που τους ενδιαφέρουν και παράλληλα θα μπορούν να κοινοποιούν podcasts σε συγκεκριμένα timestamps.

3. Apple Pay Cash

Η βιομηχανία των Podcasts μεγαλώνει όλο και πιο πολύ με τα χρόνια, χάρη στη βιομηχανία της διαφήμισης και σε υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως η Patreon. Αν η Apple αποφασίσει να προσθέσει τις δωρεές στα Podcasts, μέσω του Apple Pay Cash, οι podcasters θα μπορούν να συνδέουν τον λογαριασμό Apple Pay Cash τους μέσω του Podcast Connect. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακροατές θα μπορούν να κάνουν δωρεές σε shows που επιθυμούν να στηρίξουν.

4. Φίλοι και Δημιουργοί

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη μίας λίστας «follow friends and creators». Αυτό το feature θα βοηθήσει τους χρήστες να δουν περισσότερα shows και επεισόδια, καθώς θα τους τα προτείνουν φίλοι και γνωστοί. Μαζί με αυτό, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει και ένα «For You» για περισσότερες προτάσεις και πληροφορίες βάσει του τι ακούνε οι φίλοι του χρήστη.

Αυτά λοιπόν είναι λίγα από τα νέα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να δούμε στα Apple Podcasts των νεώτερων εκδοχών.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *