ΑρχικήinetApple Podcasts: 4 νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να προστεθούν

Apple Podcasts: 4 νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να προστεθούν

Αν και όλοι γνωρίζουν πως τα Apple Podcasts δεν είναι τέλεια, είναι γεγονός πως έχουν βελτιωθεί από τα παλιότερα χρόνια. Παρακάτω ακολουθούν τέσσερα νέα features, τα οποία θα θέλαμε να δούμε σύντομα στο iOS 13.

Apple Podcasts

1. Φόρτωση περιεχομένου από το iCloud Drive/Files App

Ας πάρουμε ως παράδειγμα το Overcast. Τo Overcast δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζει κανείς αρχεία ήχου μέσω του επίσημου site του και για την ακρίβεια πρόσφατα αναβαθμίστηκε και έδωσε 10GB χώρο αποθήκευσης στους χρήστες. Σε αντίστοιχη κίνηση προέβη και η εταιρεία Castro. Ωστόσο, η απουσία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού από την Apple αποτελεί μία αδυναμία του iOS, καθώς στην περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να ακούσει ένα αρχείο mp3, πρέπει πρώτα να συνδεθεί στο Mac ή να μπει στο Safari.

2. Κλικς σε Time Stamps

Ένα πολύ χρήσιμο feature για τα Apple Podcasts είναι τα “clickable timestamps”. Άλλες εταιρείες όπως η Overcast έχουν ήδη τέτοιο χαρακτηριστικό. Η Apple δεν το έχει ακόμα αλλά αν το προσθέσει, οι users σίγουρα θα είναι ικανοποιημένοι, διότι θα έχουν την ευκαιρία να ακούν μόνο τα topics που τους ενδιαφέρουν και παράλληλα θα μπορούν να κοινοποιούν podcasts σε συγκεκριμένα timestamps.

3. Apple Pay Cash

Η βιομηχανία των Podcasts μεγαλώνει όλο και πιο πολύ με τα χρόνια, χάρη στη βιομηχανία της διαφήμισης και σε υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως η Patreon. Αν η Apple αποφασίσει να προσθέσει τις δωρεές στα Podcasts, μέσω του Apple Pay Cash, οι podcasters θα μπορούν να συνδέουν τον λογαριασμό Apple Pay Cash τους μέσω του Podcast Connect. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακροατές θα μπορούν να κάνουν δωρεές σε shows που επιθυμούν να στηρίξουν.

4. Φίλοι και Δημιουργοί

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη μίας λίστας “follow friends and creators”. Αυτό το feature θα βοηθήσει τους χρήστες να δουν περισσότερα shows και επεισόδια, καθώς θα τους τα προτείνουν φίλοι και γνωστοί. Μαζί με αυτό, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει και ένα “For You” για περισσότερες προτάσεις και πληροφορίες βάσει του τι ακούνε οι φίλοι του χρήστη.

Αυτά λοιπόν είναι λίγα από τα νέα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να δούμε στα Apple Podcasts των νεώτερων εκδοχών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS