ΑρχικήReviewsΗ Bose φέρνει το ακουστικό QuietComfort Tech για το αυτοκίνητο

Η Bose φέρνει το ακουστικό QuietComfort Tech για το αυτοκίνητο

QuietComfort

Η τεχνολογία QuietComfort της Bose έχει γίνει εμβληματική στον κόσμο των ακουστικών ANC και τώρα η εταιρεία φέρνει την ίδια τεχνολογία και στο αυτοκίνητό σας. Το QuietComfort Road Noise Control της Bose είναι μια λύση που μειώνει το θόρυβο και λειτουργεί με επιταχυνσιόμετρα, ιδιόκτητο λογισμικό επεξεργασίας σημάτων, μικρόφωνα και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας για να ελαττώσει τους θορύβους.

Τα επιταχυνσιόμετρα που τοποθετούνται στο σώμα του αυτοκινήτου, καθώς και τα μικρόφωνα που τοποθετούνται στην καμπίνα, συλλέγουν διάφορα ηχητικά σήματα που επιτρέπουν σε έναν αλγόριθμο της Bose να «μετρήσει τις δονήσεις που δημιουργούν θόρυβο». Με αυτές τις πληροφορίες, ακουστικά σήματα ακύρωσης υπολογίζονται και παραδίδονται μέσω των ηχείων του εγγενούς ηχητικού σας συστήματος. Με τη σειρά του, ο ήχος στην πραγματικότητα «ακυρώνεται» αντί απλά να χαμηλώνει από τη μόνωση.

Η Bose έκανε γνωστά τα περαιτέρω σχέδιά της να συνεργαστεί με κατασκευαστές αυτοκινήτων, για να ενσωματώσει την τεχνολογία QuietComfort σε οχήματα κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους, για να βελτιστοποιήσει την ακύρωση θορύβου για μεμονωμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Το QC RNC προγραμματίζεται να ενσωματωθεί στα οχήματα παραγωγής μέχρι τα τέλη του 2021.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS