ΑρχικήinetΤο Honor 8Α θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου

Το Honor 8Α θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου

8AΗ Honor, ένα υπο-εμπορικό σήμα που ανήκει στην εταιρεία Huawei, πρόκειται να αποκαλύψει τον διάδοχο του Honor 7A στις 8 Ιανουαρίου. Το νέο Honor 8A κυκλοφόρησε χθες στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Weibo. Σύμφωνα με την εικόνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα, το Honor 8A θα έχει χωρητικότητα 64GB. Το teaser αποκαλύπτει επίσης το σχέδιο του Honor 8A. Όπως φαίνεται και στην εικόνα, το 8Α εμφανίζεται να έχει μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας. Επίσης, το μοντέλο που εμφανίζεται στην εικόνα του teaser αποκαλύπτει ότι θα υπάρχουν στερεοφωνικά ηχεία.

Νωρίτερα, το Honor 8A είχε εμφανιστεί στο ΤΕΝΝΑ με λεπτομερείς προδιαγραφές. Η έκθεση ανέφερε ότι το τηλέφωνο θα έχει οθόνη LCD 6,08 ιντσών με ανάλυση 1560 * 720, επεξεργαστή οκτώ πυρήνων 2,2 GHz, 3 GB μνήμη RAM και χώρο αποθήκευσης 32 GB / 64 GB. Όσον αφορά την φωτογραφική μηχανή, η λίστα του TENNA ανέφερε ότι το τηλέφωνο θα έχει σχεδίαση μπροστινής και οπίσθιας μονάδας κάμερας, με την κύρια πίσω κάμερα να προσφέρει ανάλυση 13-megapixel και την μπροστινή 8 megapixel.

Το Honor 8A θα λειτουργεί επίσης με Android 9.0 Pie με EMUI 9. Το smartphone θα μπορούσε επίσης να έχει δυνατότητα Face ID, καθώς καμία από τις εικόνες που είναι διαθέσιμες στο TENAA δεν επιβεβαίωσε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι λίστες επιβεβαίωσαν επίσης μια μπαταρία 3.020 mAh και διαστάσεις 156.28 x 73.5 x 8mm.

Νωρίτερα, το Honor 7A έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα τον Απρίλιο του περασμένου έτους και ξεκίνησε στην Ινδία τον περασμένο Μάιο. Ο προκάτοχος είναι διαθέσιμος για 7.499 Rs στην Ινδία για το μοντέλο 3GB RAM & 32GB αποθήκευσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS