ΑρχικήinetΗ Huawei δοκιμάζει το μυστικό Fuchsia OS της Google στο Honor Play

Η Huawei δοκιμάζει το μυστικό Fuchsia OS της Google στο Honor Play

FuchsiaΗ Google εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό πάνω στο νέο λειτουργικό της σύστημα Fuchsia και με ανυπομονησία περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα, αποδεικνύεται ότι και η Huawei δοκιμάζει το λειτουργικό σύστημα Fuchsia στο Honor Play της.

Το 9to5Google εντόπισε μια νέα απόπειρα από έναν μηχανικό της Huawei στο project. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ένδειξη σχετικά με το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της εταιρείας, καθώς έχει αναφερθεί ότι οι προγραμματιστές της Huawei έκαναν αρκετές δοκιμές πάνω στο project κατά το παρελθόν έτος.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι η τελευταία δοκιμή που έγινε, η οποία αναφέρει ρητά την υποστήριξη για το chipset Kirin 970. Εκτός από αυτό, επιβεβαιώνει επίσης ότι η πλατφόρμα “Zircon” του Fuschia δοκιμάστηκε στο Honor Play.

Αυτό είναι πραγματικά μια μεγάλη υπόθεση, αν σκεφτεί κανείς ότι το Honor Play, είναι το πρώτο smartphone για καταναλωτές που τρέχει το Fuchsia OS. Η συμμετοχή και η συμβολή μιας άλλης εταιρείας εκτός από την Google σε αυτό το έργο είναι επίσης σημαντική.

Ακόμα είναι γνωστό ότι η Google και η Huawei έχουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να φέρουν στο κοινό ένα από τα πιο αγαπημένα τηλέφωνα της Google – το Nexus 6P. Επομένως, είναι απόλυτα λογικό οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν για άλλη μια φορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS