Αρχικήinet5 κορυφαίες υπηρεσίες Cloud Gaming που έρχονται μέσα στο 2019!

5 κορυφαίες υπηρεσίες Cloud Gaming που έρχονται μέσα στο 2019!

Οι γιορτές φτάνουν ήδη στο τέλος και αυτοί που αγαπούν την τεχνολογία, ήδη αναρωτιούνται τι καινούριο πλησιάζει. Αυτό ισχύει ειδικά για τον κόσμο του Cloud Gaming, στον οποίο τα περισσότερα είναι εντελώς άγνωστα. Εντοπίσαμε τις πέντε καλύτερες υπηρεσίες που έρχονται για τους Cloud Gamers μέσα στο νέο έτος!

Cloud Gaming

#1 Rainway

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που το Rainway ξεκίνησε το ανοιχτό beta. Μέσα στο 2018 πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές στο λογισμικό αλλά σήμερα το Rainway είναι πολύ πιο διαφορετικό από ότι ήταν στο παρελθόν. Σύμφωνα με τους ειδικούς που δοκίμασαν ήδη την νέα εκδοχή, δήλωσαν πως υπάρχουν πολλές βελτιώσεις που θα αφήσουν άναυδο τον κάθε gamer. Η καινούρια εκδοχή θα έρθει πολύ σύντομα και θα είναι διαθέσιμη στο Chrome και το Firefox web browser αλλά αργότερα θα κυκλοφορήσει ως εφαρμογή για το Android και το Xbox One.

#2 PlayKey

Το PlayKey έχτισε ένα προσιτά οικονομικό δίκτυο Cloud Gaming. Η κεντρική ιδέα εντοπίζεται στη βελτιστοποίηση της ερχόμενης υπηρεσίας για τους gamers. Οποιοσδήποτε που έχει το λογισμικό που απαιτείται, θα έχει τη δυνατότητα να «νοικιάσει» το PC του στο δίκτυο του Playkey. Ως αντάλλαγμα θα λάβει πολλά κέρδη που προσφέρει. Το πιο εντυπωσιακό μέρος του Playkey είναι πως θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως με αρκετά χαμηλή τιμή για να εξασφαλίσει την διάρκειά του και την επιτυχία του.

#3 LiquidSky

Αυτή η υπηρεσία Cloud Gaming είναι από τις μεγαλύτερες στον χώρο και έχει χτίσει το δικό του δίκτυο από servers και έχει υποσχεθεί για το 2019 πως θα φέρει κάτι εντελώς καινοτόμο που θα κάνει τους gamers να δουν διαφορετικά το Cloud Gaming. Το LiquidSky είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή  που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Ήδη συνεργάζεται στενά με το Verizon και θα ενσωματώσει την ανερχόμενη ασύρματη τεχνολογία 5G. Περισσότερα νέα αναμένουμε σύντομα.

#4 Pyra Handheld Computer

Το Pyra είναι ένας φορητός υπολογιστής που τρέχει Linux. Περιλαμβάνει μια μεγάλη επιλογή από κουμπιά και ελέγχους παιχνιδιών που εμφανίζονται ως ιδανικοί για το Game Streaming και το Cloud Gaming. Το Pyra ήδη αναπτύσσεται και πρόκειται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

#5 Smach Z Handheld Computer

Το Smach Z είναι μια ακόμα επιλογή που εμφανίζεται ως ιδανική για το Game Streaming. Περιέχει ένα Steam Controller layout, με αρκετή ισχύ για να παίξει κανείς παιχνίδια εντελώς μόνος του. Ουσιαστικά υπάρχουν δύο εκδοχές. Η πρώτη περιλαμβάνει αρκετή ισχύ για να παίξει κανείς κάποια παιχνίδια και η δεύτερη έχει προχωρημένους επεξεργαστές και γραφικά. Η δεύτερη version είναι και η πιο ακριβή. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου Cloud Gaming είναι πως μπορεί να ρυθμιστεί, καθώς δέχεται αντάπτορες και προσφέρει στον παίκτη την επιλογή να προσθέσει επιπλέον κουμπιά και joysticks.

Αυτές είναι μόλις οι πέντε πρώτες κορυφαίες υπηρεσίες Cloud Gaming που έρχονται το 2019! Σύντομα έρχονται περισσότερες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS