ΑρχικήinetGoogle Fit 30 day challenge έρχεται από την πρωτοχρονιά του 2019

Google Fit 30 day challenge έρχεται από την πρωτοχρονιά του 2019

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο update του Google Fit fitness tracking app, ακολουθώντας μία σειρά με μεγάλα updates που έγιναν φέτος. Τώρα όμως η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει challenges 30 ημερών, και το πρώτο θα κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα του 2019. Τα events θα επιτρέπουν στους χρήστες να μαζεύουν τα λεγόμενα “heart points” όσο θα ολοκληρώνουν δραστηριότητες.

Google Fit 30 day challenge

Όπως κάθε χρονιά, πολλοί είναι αυτοί που θέτουν στόχους που θέλουν να πετύχουν εντός της χρονιάς, και πολλές φορές αυτοί σχετίζονται με την γυμναστική. Σε αυτό το γεγονός βασίζεται η Google και ελπίζει ότι με αυτό το update πολλοί είναι αυτοί που θα υιοθετήσουν την εφαρμογή.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα η εφαρμογή θα ανταμείβει τους χρήστες με heart points. Για να αποδοθεί στον χρήστη 1 heart point θα πρέπει να κινείται για 1 λεπτό, και για τις έντονες κινήσεις όπως είναι το τρέξιμο ή η ποδηλασία θα ανταμείβονται 2 heart points το λεπτό. Το θετικό της εφαρμογής είναι ότι δεν θα απαιτείται από τους χρήστες να πηγαίνουν στο γυμναστήριο για να μετρούνται οι πόντοι, αλλά να κινούνται με αργούς ή γρήγορους ρυθμούς όπου και να βρίσκονται.

Το Google fit παρέχει παραδείγματα για τους τρόπους που μπορούν να μαζέψουν πόντους μέσα από καθημερινές δουλείες όσοι μένουν σε περιοχές με έντονο κρύο. Το μεγάλο θετικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής θα είναι ότι θα καταλαβαίνει αυτόματα το πότε κινείται ο χρήστης και θα το καταγράφει, ώστε να μην πρέπει να γίνεται χειροκίνητα η διαδικασία από τον χρήστη.

Τέλος οι χρήστες θα μπορούν να συγκεντρώσουν heart points και να συγκρίνουν την πρόοδό τους με φίλους. Η ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα του 2019.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS