ΑρχικήinetWhatsApp: Η Picture-in-Picture (PiP) λειτουργία έφτασε και στα Android

WhatsApp: Η Picture-in-Picture (PiP) λειτουργία έφτασε και στα Android

Το WhatsApp για Android κυκλοφόρησε μια νέα Picture-in-Picture (PiP) λειτουργία. Η λειτουργία ήταν γνωστή σε εμάς μόνο ως beta μέχρι και σήμερα που έρχεται στα Android μέσω της σταθερής έκδοση 2.18.380.

Τι προσφέρει όμως αυτή η λειτουργία;

Σας επιτρέπει ουσιαστικά να παρακολουθείτε Instagram, Facebook και YouTube videos σε ένα μικρό παράθυρο ενώ παράλληλα τσεκάρετε τις συνομιλίες του WhatsApp.

Για να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα επιπλέον πέρα από το να προσθέσετε ένα Facebook, Instagram ή YouTube link video. Αφού αγγίξετε αυτόν τον σύνδεσμο, το βίντεο παίζει σε ένα μικρό, αποκλειστικό παράθυρο που βρίσκεται πάνω από τις συνομιλίες σας στο WhatsApp. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε είτε με άτομα είτε με μέλη μιας ομάδας WhatsApp παράλληλα με την παρακολούθηση του διαθέσιμου Facebook, Instagram ή YouTube βίντεο.

Picture-in-Picture

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ τα βίντεο του Facebook, Instagram και YouTube παίζουν σε ξεχωριστό παράθυρο στο WhatsApp, δεν ισχύει το ίδιο για τα βίντεο που μπορεί να μοιραστεί ο χρήστης μέσω άμεσων μηνυμάτων. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βίντεο που κοινοποιούνται από άλλες πλατφόρμες βίντεο.

Η WhatsApp κυκλοφόρησε την beta έκδοση της Picture-in-Picture λειτουργίας για τα Android τον Οκτώβριο. Βέβαια, οι iOS χρήστες απολαμβάνουν την δυνατότητα αυτή από τον Ιανουάριο του 2018.

Το μόνο που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture είναι λήψη της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp για Android από το Google Play.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS