15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

WhatsApp: Η Picture-in-Picture (PiP) λειτουργία έφτασε και στα Android

Το WhatsApp για Android κυκλοφόρησε μια νέα Picture-in-Picture (PiP) λειτουργία. Η λειτουργία ήταν γνωστή σε εμάς μόνο ως beta μέχρι και σήμερα που έρχεται στα Android μέσω της σταθερής έκδοση 2.18.380.

Τι προσφέρει όμως αυτή η λειτουργία;

Σας επιτρέπει ουσιαστικά να παρακολουθείτε Instagram, Facebook και YouTube videos σε ένα μικρό παράθυρο ενώ παράλληλα τσεκάρετε τις συνομιλίες του WhatsApp.

Για να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα επιπλέον πέρα από το να προσθέσετε ένα Facebook, Instagram ή YouTube link video. Αφού αγγίξετε αυτόν τον σύνδεσμο, το βίντεο παίζει σε ένα μικρό, αποκλειστικό παράθυρο που βρίσκεται πάνω από τις συνομιλίες σας στο WhatsApp. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε είτε με άτομα είτε με μέλη μιας ομάδας WhatsApp παράλληλα με την παρακολούθηση του διαθέσιμου Facebook, Instagram ή YouTube βίντεο.

Picture-in-Picture

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ τα βίντεο του Facebook, Instagram και YouTube παίζουν σε ξεχωριστό παράθυρο στο WhatsApp, δεν ισχύει το ίδιο για τα βίντεο που μπορεί να μοιραστεί ο χρήστης μέσω άμεσων μηνυμάτων. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βίντεο που κοινοποιούνται από άλλες πλατφόρμες βίντεο.

Η WhatsApp κυκλοφόρησε την beta έκδοση της Picture-in-Picture λειτουργίας για τα Android τον Οκτώβριο. Βέβαια, οι iOS χρήστες απολαμβάνουν την δυνατότητα αυτή από τον Ιανουάριο του 2018.

Το μόνο που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture είναι λήψη της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp για Android από το Google Play.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *